Parfeny - Haina Evei, single nou

Parfeny – Haina Evei

loading...

Parfeny – Haina Evei

Interpretul  Pasha Parfeni a lansat videoclipul piesei „Haina Evei”. Videoclipul este plin de senzualitate, iar eroina acestuia a fost interpreta Olia Tira. Unele scene o ilustrează pe Olia îmbrăcată în „haina Evei”, adică nud, alături de mere și… un șarpe. Daca unii fani au apreciat videoclipul, altii sustin ca este pervers si ca artistul nu a pus accent pe melodie, ci pe goliciune. Precum ati remarcat si voi, „Haina Evei” nu mai e semnata cu „Pasha Parfeni”, ci doar cu „Parfeny”. Muzica piesei este semnata de interpret, la instrumental a muncit Vladimir Cazanir, iar la Mix & Master Sergiu Teaca.

14341932_1138377166220859_2098666443_n

Daca anul trecut i-a scris logodnicului sau piesa „Chisinau-Verona”, în acest an, Yuliana Scutaru i-a daruit lui Pasha Parfeni textul unei piese mult mai romantice si mai profunde, care si-a vazut premiera astazi, alaturi de un videoclip cu scene papitante. Noua piesa din repertoriul lui Pasha Parfeni se intituleaza „Haina Evei” si este o splendida balada de dragoste, care vorbeste mult si despre actuala relatie dintre interpret si autoarea versurilor acestei piese.

Asculta    Parfeny – Haina Evei

Single-ul poarta si de aceasta data semnatura casei române de productie Cat Music si este însotit de un videoclip a carui protagonista e nimeni alta decât Olia Tira. De aceasta data, artista acceptat rolul unei actrite, iar în videoclip apare „îmbracata” altfel decât ne-am obisnuit sa o vedem pe micile ecrane.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *