Pack The Arcade feat. Akcent - Cool Guy, single nou

Pack The Arcade feat. Akcent – Cool Guy

loading...

Pack The Arcade feat. Akcent – Cool Guy 

Pack The Arcade si Akcent au inceput sa colaboreze pentru “Cool Guy” la sfarsitul anului 2016. Piese reprezinta a doua oara cand acestia lucreaza impreuna, Pack The Arcade fiind prezent si pe cel mai recent single Akcent, „Headshot”, alaturi de Kief Brown si Mr Vik. Urmand aceeasi reteta folosita la “Headshot”, videoclipul piesei suprinde exotismul si culorile orasului Miami. Gerarld Belvin Mitchell, cunoscut ca Pack The Arcade, este un artist, compositor si producator din Colorado. In 2013, acesta s-a mutat in Los Angeles pentru a-si continua pasiunea pentru muzica, unde a format trupa de indie-soul Pack The Arcade.  Incepand cu show-uri in sali de jocuri, trupa a atras atentia datorita sound-ului retro si a pasiunii din voce. 

Talentele sale de compozitor l-au adus in atentia mai multor artisti international, lansand pana acum colaborari cu Drei Ros, Costi, Akcent, fiind totodata implicat in proiecte alaturi de Warner Chapel si Paramount Records. Muzica a fost compusă de Pack The Arcade și Andrei A. Roșca, iar videoclipul a fost filmat în Miami și surprinde esența unui oraș exotic și exuberant. Pack The Arcade, pe numele său real Gerald Belvin Mitchell, este un cântăreț, compozitor și producător din Colorado. În 2013, acesta s-a mutat în Los Angeles pentru a-și fructifica pasiunea pentru muzică, înființând trupa de indie-soul Pack The Arcade.

Asculta   Pack The Arcade feat. Akcent – Cool Guy 

Începând cu show-uri în săli de jocuri, trupa a atras atenția datorită sound-ului retro și a pasiunii cu care cântărețul interpretează melodiile. Pack The Arcade a colaborat cu mai mulți artiști precum Drei Ros, Costi, Akcent, fiind implicat și în diverse proiecte alături de Warner Chapel și Paramount Records.

“Cool Guy” a fost o noua provocare pentru mine ca si artist. E deja a doua colaborare cu Pack The Arcade si e clar ca avem o chimie care lucreaza in favoarea noastra, iar imaginile din clip completeaza perfect sound-ul/starea piesei”, declara Akcent

Akcent este unul dintre cei mai cunoscuti artisti romani internationali, urmarit de peste 3,6 milioane de fani din toata lumea datorita unor hit-uri precum “That’s My Name”, “Kamelia” “My Passion” si ‘’Kylie”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *