OneRepublic - Let's Hurt Tonight, single nou

OneRepublic – Let’s Hurt Tonight

OneRepublic – Let’s Hurt Tonight

Baietii de la OneRepublic ne ofera videoclipul pentru ”Let’s Hurt Tonight”, promovat drept cel de-al treilea single oficial de pe albumul ”Oh My My”. Piesa e inclusa pe coloana sonora a filmului ”Collateral Beauty”, asa ca videoclipul beneficiaza de scene extrase din pelicula in care joaca, printre altii, Will Smith, Edward Norton, Keira Knightley si Kate Winslet. ”Oh My My” este cel de-al patrulea album al celor de la OneRepublic si a debutat pe locul al treilea in Billboard 200 la momentul lansarii, dar a dat deja single-urile ”Wherever I Go”, care a ajuns pe pozitia 55 in Billboard Hot 100 si pe 11 in Adult Top 40 si ”Kids”, care a avut un impact mai scazut, fiind clasat in jumatatea inferioara a Hot 100. OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane.

Onerepublic-e1452898784171

La 3 ani de la înregistrarea discului ”Native”, OneRepublic a revenit cu un nou album, “Oh My My”. Materialul a fost lansat pe 7 octombrie, trupa promițând fanilor o abordare ”nouă, modernă, diferită de tot ce a fost lansat până acum”. După „Wherever I Go”, ”Kids” și „Future Looks Good”, OneRepublic continuă promovarea albumului cu piesa ”Let’s Hurt Tonight”. Melodia este acompaniată de un clip ce surprinde secvențe din filmul ”Collateral Beauty”. Pelicula îi are în distribuție pe Will Smith, Edward Norton, Kate Winslet, Helen Mirren și Keira Knightley.

Asculta  OneRepublic – Let’s Hurt Tonight

Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional. Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să apară, într-un final trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-și astfel și formula: Tedder la voce, Filkins la chitară și backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas și violoncel, iar Drew Brown la chitară.

Din păcate acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese preconizat, albumul programat să iasă în vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul ”Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. De aici până la succesul internațional nu a mai fost decât un singur pas.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *