OneRepublic - Kids, single nou

OneRepublic – Kids

loading...

OneRepublic – Kids

OneRepublic ne prezinta azi videoclipul pentru „Kids”, cel de-al doilea single extras de pe urmatorul lor album. Ryan Tedder ne surprinde cu cateva note luate foarte inalt pe aceasta piesa ce suna un pic diferit fata de ce ne-au obisnuit pana acum cei de la OneRepublic. Vizualul a fost filmat în Mexic. După single-ul „Wherever I Go”, OneRepublic revine cu piesa ”Kids”, acompaniată de un videoclip regizat de Hal Kirkland. Atât „Wherever I Go”, cât și ”Kids” vor fi incluse pe următorul album OneRepublic, programat pentru lansare pe 7 octombrie.

OneRepublic - Kids

Tot ce putem spune este doar ca am inceput deja numaratoarea inversa pana la lansarea noului album. Noul material OneRepublic il vom putea asculta chiar de anul acesta. Si cum un album nou inseamna si un turneu nou, ne-ar face mare placere sa-i revedem la Bucuresti sau oriunde in tara. OneRepublic a concertat pentru prima oară în România pe 4 iunie 2015. Evenimentul a avut loc la Arenele Romane. Lansată la începutul anilor 2000, trupa OneRepublic a avut un parcurs impresionant, ajungând să se plaseze astăzi printre cele mai apreciate nume ale curentului pop-rock internațional.

Asculta    OneRepublic – Kids

Trupa s-a născut în 2002 la inițiativa solistului Ryan Tedder și a chitaristului Zach Filkins, bucurându-se de notorietate încă de la debut, mai ales în cadrul unor platforme online de muzică. Interesul caselor de discuri nu a întârziat să apară, într-un final trupa alegând să semneze un contract cu Velvet Hammer (Columbia Records), definitivându-și astfel și formula: Tedder la voce, Filkins la chitară și backing vocals, Eddie Fisher la tobe, Brent Kutzle la bas și violoncel, iar Drew Brown la chitară.

Din păcate acest parteneriat s-a încheiat mai repede decât fusese preconizat, albumul programat să iasă în vara anului 2006 fiind anulat cu doar două luni inainte de lansare. Debutul discografic a avut loc un an mai târziu, în 2007, materialul ”Dreaming Out Loud” având de această dată sprijinul Interscope Records. De aici până la succesul internațional nu a mai fost decât un singur pas.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *