Onerepublic feat. Seeb - Rich Love, single nou

Onerepublic feat. Seeb – Rich Love

Onerepublic feat. Seeb – Rich Love

La multe luni de la lansarea oficiala a piesei, OneRepublic si Seed vin cu videoclipul pentru „Rich Love”. Materialul video e simplu si fara pretentii, cu un Ryan Tedder inconjurat de dansatori, pe un pod, unde toata lumea se distreaza in lumina focurilor de artificii. Track-ul a aparut in luna iulie a acestui an si a reusit sa urce doar pe locul 15 in Hot Dance/Electronic Songs, desi a primit aprecieri din partea criticilor, care l-au dat drept catchy. Noua piesa combina cele mai puternice atuuri ale ambelor grupuri intr-o melodie extraordinara. Seeb pierde sunetul dovedit OneRepublic o rotire interesantă cu multe influențe electrice. În ciuda presupusei schimbări majore în stil, lucrarea oferă în continuare suficiente elemente ale sunetului iconic OneRepublic și ar trebui apreciată de toți fanii. De asemenea, prin eșantionul instrumental relativ simplu, cântecul emite o energie incredibilă, care vă va infecta foarte repede.

Nu a intrat in Billboard Hot 100, insa a urcat pe locul 14 in Bubbling Under Hot 100 Singles. Cel mai recent album OneRepublic a fost lansat anul trecut, „Oh My My” fiind departe de succesul pe care l-au inregistrat cu alte materiale, poate si din cauza schimbarii de sound, recunoscuta si de band dar si de criticii muzicali. Cel de-al patrulea album de studio al americanilor a dat piese precum „Wherever I Go si Kids”, iar in 2017 s-au intors cu noi single-uri. Totusi, liderul trupei, compozitorul si producatorul Ryan Tedder, a anuntat ca vor sa se desparta de stilul obisuit lansare album-turneu-inapoi in studio si ca vor lansa piese cand si cum vor simti. Astfel, i-am ascultat cu „No Vacancy”, „Truth to Power” si „Rich Love”.

Asculta   Onerepublic feat. Seeb – Rich Love

Trupa americană indie rock OneRepublic este de obicei cunoscută pentru hiturile de mac. Împreună cu norvegianul DJ-Trio Seeb, au lansat acum o piesă „Rich Love”, dar cu un sunet destul de atipic și au aterizat exact ca un meci perfect. De la debutul albumului „Dreaming Out Loud”, lansat în noiembrie 2007, OneRepublic nu mai face parte integrantă din afacerea muzicală. Trupa din orașul american Colorado Springs a fost cunoscută în principal pentru megahitul lor „Apologize”, care a capturat graficele din întreaga lume printr-un remix al legendei producătorului Timbaland. După patru albume de studio, OneRepublic au eliberat fiecare premiu posibil. Muzica lor este caracterizata de versuri emotionale, impreuna cu voci catchy si instrumente indie rock foarte pop-heavy. Nu mai sunt de la Playlist-ul Spotify: No Vacancy – și cu piesa lor nouă trupa va face același lucru.

Echipa norvegiană Seeb, pe de altă parte, se bazează pe un sunet electropop modern. Titlul este creat prin combinarea numelor membrilor grupului Simen Eriksrud și Espenberg. În 2016, Niklas Strandbråten a terminat echipajul trio din orașul Trondheim. În calitate de producător, Seeb lucra deja pentru artiști renumiți precum Lady Gaga și Kiesza. Ei au devenit faimosi printr-un remix al piesei „Am luat o pastila in Ibiza”, initial o piesa a cantaretei americane Mike Posner. Acum, cei trei s-au alăturat echipei OneRepublic pentru a produce un adevărat hit-hit. Rezultatul impresionant al colaborării este cântecul vesel „Rich Love”.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *