OMAR - Por tu amor, single nou

OMAR – Por tu amor

loading...

OMAR – Por tu amor

OMAR, câștigătorul Next Star 2013, lansează single-ul și clipul „Por tu amor”. Piesa, cu versuri în limba arabă și spaniolă, este compusă de Sergiu Ene, Lucian Darie, Enri Demi, Sebastian Badiu, Ahmad Arnaout și Carlitos. În regia Isabellei Szanto, clipul redă în imagini fresh un mix de elemente orientale și europene. Deși are doar 18 ani, Omar Arnaout a cucerit pentru prima oară publicul din România în 2013, cand a câștigat primul sezon al concursului Next Star. Omar și-a descoperit pasiunea pentru muzică de la o vârstă fragedă și a studiat pianul și vioara la liceul Dinu Lipatti din București. 

„Piesa ‘Por Tu Amor’ este produsă în studiourile ‘Suna Bine’ de către Sergiu Ene și Lucian Darie. Versurile piesei sunt scrise de Carlitos împreună cu tatăl meu, Ahmad Arnaout. Este o piesă de care sunt mândru și în care m-am implicat în totalitate. Poți asculta „Por tu amor” în timp ce stai la masă cu familia sau la o petrecere, oricând și oriunde. Filmările au durat aproape 24 de ore, iar OMAR a fost nevoit să își înfrângă fricile și să aibă ca animal de companie un șarpe.„Șarpele a fost centrul atenției, toate fetele de pe platou au fost impresionate și s-au bucurat de el. Știam că la un moment dat va trebui să am o „discuție” cu el la cadru, s-a relaxat și a stat în cel mai bun unghi al său”, adaugă tânărul artist.

Asculta  OMAR – Por tu amor

Până în prezent, artistul a lansat „Yalla Habibti”, „Beautiful Life” și „I Love You”, piese de succes care au adunat zeci de milioane de vizualizări pe You Tube.Au trecut 8 zile de cand Omar a lansat piesa “Por Tu Amor”, iar aceasta se află pe locul #62 în TicTop 100 pop. Sperăm să urce cat mai mult.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *