Nyanda - Rodeo Wine, single nou

Nyanda – Rodeo Wine

loading...

Nyanda – Rodeo Wine

Dupa ce a deschis Cat Music Spain, casa de discuri inaugureaza cea de-a doua filiala internationala, Cat Music USA. Primul artist semnat la noua filiala este Nyanda, care revine in atentia publicului cu single-ul si videoclipul “Rodeo Wine”, o piesa RnB, cu influente reggae si dance. Piesa este compusa de catre Nyanda Thorbourne, Kham Mcpherson si produsa de The Kemist & Liam Fudge. Videoclipul este filmat in America, in regia lui Alex Ceausu. Nyanda este si compozitoare, iar alaturi de echipa Bloodline a lucrat la productia unor hituri ca “Follow The Leader”, de la Jennifer Lopez, “All Around The World”, de la Christina Aguilera.

maxresdefault-8-720x415

Originara din Jamaica, Nyanda ne-a cucerit de-a lungul timpului cu hituri ca “Love Is Wicked”, “Bad To di bone”, “Never Never”, alaturi de Brick&Lace, dar si piese lansate solo, inca din 2013, precum remixul reggae al piesei “I Knew You Were Trouble” (Taylor Swift), “Put It On Me”, Slippery When Wet” “All My Love” etc. Anul trecut, artista a colaborat cu Roxana Cozma, o tanara artista din Romania pentru single-ul “Keep It Real”.

Asculta    Nyanda – Rodeo Wine

“Este genul de piesa care s-a scris singura. Procesul prin care piesa a fost creata de The Kemist si Kham a fost amuzant si usor si mi-a adus aminte de momentul in care am scris “Love is Wicked” pentru surorile mele. Pentru mine, single-ul “Rodeo Wine” este diferit…neasteptat…memorabil”, declara Nyanda.

Cat Music este oficial prima casa de discuri din Romania care se extinde la nivel international. La sfarsitul anului 2016, casa de discuri a deschis primul birou extern, din Europa de Vest, Cat Music Spain, in Madrid. La 3 luni dupa acest pas, Cat Music continua extinderea worldwide prin deschiderea celui de-al doilea birou international, in America.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *