Nicoleta Oancea feat Matteo - Insomnie

Nicoleta Oancea feat Matteo – Insomnie

loading...

Nicoleta Oancea feat Matteo – Insomnie

Inceputul de primavara ii surprinde pe Nicoleta Oancea si Matteo lansand cel mai nou single “Insomnie” care aparent are un mesaj trist, dar beat-ul este energic si dinamic. Piesa exprima regretele unei relatii esuate pe care doi fosti indragostiti nu o pot uita, dar si sacrificiile pe care ar fi dispusi sa le faca cei doi pentru a fi din nou unul in viata celuilalt. Insomnia este cea care ii face pe protagonistii povestii de dragoste sa rememoreze momentele frumoase din trecut.

img

Nicoleta Oancea este o cantareat cu multa experienta pe piata muzicala care a avut numeroase colaborari cu artisti ca Smiley, Connect-R sau Tibi Scobiola. Piesa Insomnie este compusa de Matteo, Razvan Mihaila, Nicoleta Oancea, Nicolae Stan, Radu Gabriela Băişan, iar textul este scris de Matteo si Nicoleta Oancea, videoclipul fiind produs de Bogdan Daragiu. Până acum a cântat sub numele de Nicolle și a stat mai mult în umbră. A cântat cu Horia Brenciu la Sala Palatului și în deschidere la David Bisbal. Acum a colaborat cu Matteo pentru o piesă care nu te lasă să dormi.

Asculta  Nicoleta Oancea feat Matteo – Insomnie

“Am lucrat cu foarte mult drag la aceasta piesa si am pus mult suflet. A iesit exact cum mi-am dorit si imi doresc sa dansam impreuna toata vara pe ritmurile piesei “Insomnie””, a declarat Nicoleta.

Matteo spune ca “ma bucur de aceasta colaborare cu Nicoleta pe care o stiu de mult timp si mai stiu ca este si foarte talentata. Este o piesa care te pune in miscare si are un vibe care iti da o energie aparte. ”

Matteo a colaborat recent si cu Anna Lesko pentru cel mai nou single al ei, Arunca-ma, dar si cu Gabriel Cotabita pentru Ce zi linistita. Anul trecut a intrat in topul difuzarilor de pe radio cu piesa Gandesc cu voce tare, iar la finalul lui 2015 si-a adunat toti prietenii pentru clipul Trafic infernal.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *