Nicoleta Nuca - Inima Mea, single nou

Nicoleta Nuca – Inima Mea

Nicoleta Nuca – Inima Mea

Nicoleta Nucă lanseaza piesa,”Inima Mea” . Nicoleta Nucă revine la început de an cu un nou single după succesul pieselor „Nu sunt” şi „Liniştea”. „Inima Mea” e o piesă romantică ce va fi inclusă pe primul album al artistei din Republica Moldova.Vocea puternică a Nicoletei Nucă e gata să cucerească cele mai sensibile suflete. Videoclipul piesei „Inima Mea” o are în prim plan pe artista de 21 de ani care se află în fața unor umble care dansează.

nicoleta-nuca-fosta-concurenta-x-factor-a-lansat-o-noua-piesa-de-dragoste-video-356777

“Inima mea” a fost compusă de Florian Rus şi de Mădălin Roşioru, iar videoclipul a fost filmat la Chişinău cu Roman Burlaca şi echipa lui de la BR Films. George Secrieru DoP, Andra Moga stilist, Iuliana Sandu make-up artist, Sergiu Bacioi păr. Atât “Inima mea”, cât şi “Liniştea” şi “Nu sunt” vor fi incluse pe primul material pe care artista îl va lansa anul acesta. De asemenea, Nicoleta Nucă va face parte din cel de-al nouălea sezon al emisiunii “Te Cunosc de Undeva”.

Asculta   Nicoleta Nuca – Inima Mea

“’Inima mea” este una dintre piesele dragi mie, foarte sensibile, de suflet, cu mesaj de dragoste. Pentru videoclip, am lucrat cu o echipa dragă mie, Roman Burlaca şi George Secrieru, am filmat în Chişinău. A fost o atmosferă extraordinară, alături de o echipă de profesionişti. Mă bucur să încep anul în forţă, cu o nouă piesă lansată, după o vacanţă frumoasă şi relaxantă în Thailanda. De asemenea, abia aştept să înceapă show-ul “Te Cunosc de Undeva”, sunt încântată să fiu implicată în acest concurs”, a spus Nicoleta Nucă.”

Pentru Nicoleta Nuca, 2015 a fost un an extraodinar, un debut de excepţie imediat după încheierea show-ului X Factor. Devine artist Global Records, colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan şi lansează piesa “Nu sunt” care a cucerit publicul, radiourile şi televiziunle muzicale în România. De aproape un an, piesa este în continuare pe radio.

Tot în 2015, Nicoleta Nucă a avut şi prima colaborare cu Cabron pentru piesa “Adevăr sau minciună”, a lansat “Liniştea”, piese bine primite de publicul din România. A fost invitată la Gala Chapeau dedicată lui Gabriel Cotabiţă şi la concertele de Crăciun ale lui Ştefan Bănică, mentorul ei de la X Factor. Pe 17 februarie, Nicoleta Nucă va susţine un concert la Hard Rock Café alături de Florin Răduţă, câştigătorul X Factor, pe care l-a susţinut în finala show-ului.

Versurile melodiei „Inima mea“

Noaptea-i mult mai lunga
De cand ai plecat, fac tot ce vreau
Am timp cat sa-mi ajunga
Dar, prin mintea mea, mereu de tine dau

Si-ti spun ca mi-e mai bine asa
Si ca nu mi-e dor de tine, dar

Inima mea bate ca nebuna
Ma cearta intr-una
Ce ma fac cu inima mea

Uite, nu mai tace
Doar de tine-i place
Stii si tu cum e inima mea

A trecut o luna
De cand lucrurile toate-ti spun
Tie, noapte buna
Mie, un nou inceput de drum

Si jur ca mi-e mai bine asa
Nu, nu mi-e dor de tine, doar

Inima mea bate ca nebuna
Ma cearta intr-una
Ce ma fac cu inima mea

Uite, nu mai tace
Doar de tine-i place
Stii si tu cum e inima mea

Mai stii cand ti-am spus ca asta-i tot ce-mi doresc
Si acum, fara tine, doar la noi ma gandesc
Inima mea, inima mea

Inima mea bate ca nebuna
Ma cearta intr-una
Ce ma fac cu inima mea

Uite nu mai tace
Doar de tine-i place
Stii si tu cum e inima mea

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *