Nicoleta Nuca - Amintiri (by Carla's Dreams), single nou

Nicoleta Nuca – Amintiri (by Carla’s Dreams)

loading...

Nicoleta Nuca – Amintiri (by Carla’s Dreams)

Nicoleta Nuca revine cu un nou single, special pentru aceasta toamna. Piesa se numește „Amintiri” și a fost compusă de Carla’s Dreams și produsă de Alex Cotoi și Claudiu Ursache, lansată la Global Records, casa de discuri la care este semnată Nicoleta Nuca. Videoclipul piesei ”Amintiri” a fost filmat și regizat de BR Films (Roman Burlaca, regizor si George Secrieru, DoP, echipa cu care colaborează de obicei Carla’s Dreams pentru clipurile lor). Amintirile o chinuiesc, iar ea încearcă să le șteargă cu orice preț. Arde trecutul fără să se uite înapoi și fără nicio urmă de regret. Nicoleta Nucă s-a tuns scurt și afișează un nou look, cu o nouă atitudine.

img (2)

După ce toată vara a făcut ”Castele de nisip”, Nicoleta Nucă a lansat acum ”Amintiri”. Piesa e una cu mesaj puternic și atât versurile cât și muzica poartă amprenta băieților de la Carla’s Dreams. Artista a filmat un videoclip beton, în care încearcă să fugă de trecut. Producția video, de altfel, este una fenomenală. Videoclipul o arată pe artista din Moldova în ipostaze tandre alături de un bărbat, dar și în scene care, combinate cu piesa, te vor lăsa fără cuvinte. Moldoveanca ar putea avea un nou boom de audiență cu această melodie, mai ales că a lucrat și cu regizorul care face clipurile artistului cu mască, Roman Burlaca.

Asculta   Nicoleta Nuca – Amintiri (by Carla’s Dreams)

„Am foarte mari așteptări de la piesa „Amintiri”. Îmi este foarte dragă această piesă încă de acum un an când am auzit-o prima dată și mă bucur mult că cei de la Carla’s Dreams au avut încredere în mine și în capacitatea mea de a putea transmite mesajul acestei piese! Clipul este pe măsura piesei, deși nu a fost deloc ușor la filmări. Am filmat pe un lac la câteva ore de Chișinău unde a trebuit să mă tăvălesc prin praf, nămol, apă murdară, dar cred că au meritat sacrificiile, iar rezultatul este unul pe măsura”, spune Nicoleta Nuca

Pentru Nicoleta Nucă, 2015 a fost un an foarte bun, cu un debut de impact imediat după încheierea show-ului X Factor. Artista a semnat un contract cu Global Records (devenind colegă cu INNA, Antonia, Alexandra Stan) și a lansat piesa “Nu sunt”, care a cucerit publicul, radiourile și televiziunile muzicale din România. De aproape un an, piesa este încă în playlisturile posturilor de radio.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *