Nicole Cherry – Cine iubeste

loading...

Nicole Cherry – Cine iubeste

Nicole Cherry revine cu o piesă în limba română. Cântă despre iubire și e gata să cucerească pe toată lumea cu piesa nouă: “Cine iubeşte”. Piesa nouă de la Nicole Cherry, ”Cine iubește” vine la exact trei luni de la ultima piesă a Cireşicii. Este vorba despre ”Pot eu să te urăsc”, compusă de Marius Moga, şi pe care a cântat-o în colaborare cu Angelo Simonică. Nicole Cherry promite că noua piesă va fi ceea ce fanii aşteptau.

12802713_963602660383909_7702627863227606805_n

Nicole Cherry revine cu un nou single si un videoclip emotionant regizat de Alex Ceausu si filmat la malul marii, “Cine iubeşte”. Înainte de lansare, micuţa Cherry a stat emoţionată, live, cu fanii pe Facebook. Pentru primele impresii, artista a postat varianta audio pe Deezer. Nicole Cherry revine cu un nou single si un videoclip emotionant regizat de Alex Ceausu si filmat la malul marii, “Cine iubeşte”.

Asculta  Nicole Cherry – Cine iubeste

Nicole Cherry a ramas in topul difuzarilor din 2015 tot cu single-ul ei de debut, Memories, chiar daca intre timp a mai lansat cateva piese, care au avut un succes moderat, insa acum vine cu un nou single care poate va prinde. Anul trecut, Ciresica a colaborat cu Mohombi pentru Vive la Vida si a aparut piesa lui Doddy, Rezervat. A lansat si un single solo, Pana vineri, insa in 2014 se auzea peste tot cu piesa Vara mea, pentru al carei videoclip si-a adunat toti prietenii faimosi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *