NICO & Marius Balan – De sarbatori

loading...

NICO & Marius Balan – De sarbatori

Nico incepe luna decembrie cu piesa “De sarbatori”. Artistii Nico si Marius Balan va ofera un cadou de sarbatorile de iarna. Melodia “De sarbatori” este un duet al cunoscutei cantarete Nico si al argeseanului Marius Balan. Marius Balan este solist vocal la Teatrul Alexandru Davila si a colaborat in decursul timpului si cu alti artisti celebri precum Marcel Pavel. Nico si Marius Balan isi doresc sa transforme piesa intr-un imn de suflet si mai adauga ca “simtim ca este piesa ce ne pregateste pentru sarbatorile de iarna si ne opreste pentru cateva zile din nebunia intregului an”.

Daca in 2014, Nico, alaturi de Shobby, lansa single-ul “Clipe”, prima colaborare dupa 6 ani de la primul lor featuring, la inceputul anului 2016, cei doi artisti au lansat o noua piesa impreuna. Mai mult, in 2015, artista a colaborat cu Sonny Flame pentru single-ul si videoclipul “Alt inceput”. Nico a inceput sa lucreaze intens la un nou material discografic, iar pop-ul, cu accente R&B, este directia urmatorului album al cantaretei. Recent, a venit cu piese ca Indestructibili, Cine Oare, alaturi de Cosy, iar in aceasta vara venea cu single-ul Sa-mi dai motive.

Asculta  NICO & Marius Balan – De sarbatori

“In fiecare an, in preajma sarbatorilor de iarna mi-am dorit sa am prietenii aproape, iar impreuna sa aducem bucurie in sufletele oamenilor. Dupa ce Marius Balan mi-a propus sa mai facem un duet, am luat legatura cu Alin Radu și Vlad Petre, iar asa s-a nascut piesa ‘De sărbători”, declara Nico.

“Ma bucur foarte mult si ma onoreaza ca Nico nu a stat pe ganduri si a spus da unui nou proiect, la care s-a alaturat si prietena noastra comuna Roxana Furtuna cu minunatele ei fetite ce ne-au asigurat atmosfera de sarbatoare. Masterul audio a fost facut de Laurențiu Matei, nimeni altul decat sotul lui Nico”, declara Marius Balan.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *