Nico – Indestructibili, single nou

Nico – Indestructibili

Nico – Indestructibili

Nico își dorește să revină în forță în topurile muzicale, astfel că a bătut palma cu casa de producţie Rassada Music, în spatele căreia se află nimeni altul decât Radu Sârbu (ex-O- Zone) și Ana Sârbu, soția acestuia. Aflata la prima sa colaborare cu casa de productie Rassada Music, Nico, Nicoleta Matei pe numele real, lanseaza un nou single intitulat “Indestructibili“. “Indestructibili”, piesa cu care Nico speră să dea lovitura, este o baladă ceva mai ritmată, plină de optimism, și vorbește despre povestea a doi tineri îndrăgostiţi a căror relaţie trece printr-un impas. După o perioadă foarte aglomerată, cu concerte și filmări, Nico le-a spus prietenilor că de-abia așteaptă să meargă la un centru spa, pentru o relaxare pe cinste, cu înot, masaj și saună.

16406888_1428755803810221_777182201846794665_n

Compusa de Sirbu Ana, si produsa de Radu Sirbu piesa „Indestructibili” este o balada ceva mai ritmata, plina de optimism, ce transmite un mesaj puternic cu impact emotional. Piesa „Indestructibili” este produsă de Rassada Music, versurile noului single şi muzica fiind compuse de către Radu Sîrbu, fost membru al trupei O-Zone, şi Ana Sîrbu. Regia clipului noului single îi aparţine lui Marian Croitoru, iar filmările s-au desfăşurat la Chişinău. Actorul Mihai Bordian și Sanda Popa, dansatoare şi coregrafă, din Republica Moldova sunt protagoniştii videoclipului piesei „Indestructibili”. Nico a colaborat cu Cos la finalul anului trecut si a lansat piesa Cine oare, iar pe cont propriu a lansat single-ul Sa-mi dai motive si In locul tau.

Asculta  Nico – Indestructibili

Colaborarea mea cu Rassada Music a inceput frumos, cu o piesa speciala ce are un sound actual si un mesaj emotionant. Sunt convinsa ca se va bucura de succes si ca foarte multi indragostiti se vor regasi in mesajul ei. E foarte important sa fim optimisti, sa credem in sansa noastra. Uneori, lucrurile nu se intampla asa cum ne dorim, dar va indemn sa credeti in iubire si in destin”, a declarat artista.

Materialul video pentru piesa „Indestructibili”, regizat de Marian Croitoru. Cei doi protagonisti ai povestii, interpretati de actorul Mihai Bordian si Sanda Popa, au fost nevoiti sa se certe in plina strada si au atras privirile multor curiosi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *