The National - Carin at the Liquor Store, single nou

The National – Carin at the Liquor Store

The National – Carin at the Liquor Store

Unul dintre numele apreciate din zona indie, The National a lansat o baladă numită „Carin at the Liquor Store”. Piesa primeşte un videoclip capturat pe baza unui filtru stil „negativ de film”.”Carin at the Liquor Store” este al treilea single de pe viitorul album al trupei din Ohio. Viitorul LP vine pe 8 septembrie şi poartă numele de „Sleep Well Beast”. Piesa cea nouă abundă de pian şi de melancolie, intrând în reverie spre final cu un solo cu multe efecte de pedală. Precedentele două single-uri au fost „Guilty Party” şi „The System Only Dreams in Total Darkness”.

Americanii au înregistrat noul album la Long Pond Studio, din Hudson Valley, în New York. Melodia pe care o puteţi asculta aici a primit o premieră acustică în cadrul emisiunii lui Zane Lowe de pe Beats 1, pentru ca apoi să primească şi acest clip. Au trecut 4 ani de când trupa ne-a încântat cu un material discografic, „Trouble Will Find Me”. Acesta a avut şi câteva piese pe care le-am auzit la Summer Well 2014, când ne-au vizitat indie rockerii.

Asculta  The National – Carin at the Liquor Store

Liderul The National, Matt Berninger a avertizat că noul album este foarte întunecat şi că ar putea surprinde unii fani. Muzicienii pregătesc un turneu de susţinere a pieselor noi, care îi va duce în Marea Britanie şi Europa, dar şi înapoi în America de Nord. Cu sesiuni de înregistrare care au avut loc şi în Berlin, Paris sau Los Angeles, un sunet eclectic şi sintetizat al melancoliei acelor metropole e garantat. Casey Reas a regizat toate clipurile pentru single-urile lansate până acum, iar cel nou a fost filmat de „La Blogotheque” şi editat de Matthew Miller. O piesă care ne duce în visare tomnatică, tocmai când frunzele au început să ruginească.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *