Nadir - Ma intreaba sufletul, single nou

Nadir – Ma intreaba sufletul

loading...

Nadir – Ma intreaba sufletul

Nadir a revenit cu o piesă de care să te îndrăgostești vara aceasta. ”Mă întreabă sufletul” ne arată o altă față a lui Nadir și e exact așa cum îți imaginezi: sensibilă. Artistul începe vara cu ritmuri orientale şi lansează un nou single „Mă întreabă sufletul”. Piesa vorbește pe un ton jucăuș despre momentele când pendulăm între două interese amoroase și ar trebui, cum spune refrenul, să o lăsăm pe ea, inima, să aleagă. Ritmul piesei te face să dansezi, să zâmbești și să te bucuri de vara aceasta. O coproducție Cat Music și Famous Production, noul single al lui Nadir, “Mă întreabă sufletul”, este compus de către Randi în studiourile Famous Production.

Nadir-Ma-intreaba-sufletul-e1464712761162

Fostul concurent X Factor, sezonul al doilea, a scos un nou clip. La șase luni de la ”Melodia mea”, Nadir revine cu o super piesă. Nadir a devenit sensibil și a lansat o melodie care va atinge multe inimi. ”Mă întreabă sufletul” se numește compoziția cu care Nadir face și de data aceasta multe domnișoare să suspine. Piesa a fost compusă de Randi şi vorbeşte despre momentele în care iubirea ne face să ne simţim mai liberi. Asadar, haideti sa ascultam impreuna noul single al indragitului Nadir, “Ma intreaba sufletul”.

Asculta   Nadir – Ma intreaba sufletul

„Îmi doresc să văd oamenii zâmbind şi dansând pe ritmurile piesei mele. În definitiv, rolul muzicii este să ne facă să ne simţim bine, să ne deconectăm de realitate măcar pentru câteva clipe. Şi asta încerc să transmit prin muzica mea”, declară Nadir.

Nadir este un artist în plină ascensiune, care a cucerit publicul cu piese solo, dar şi colaborări cu artişti consacraţi, precum Loredana Groza şi Randi. De asemenea, piesele lansate în cadrul proiectului Havana au cucerit topurile din România şi din străinătate. Pe lângă voce, pe care Nadir spune că a moştenit-o de la tatăl său, artistul a demonstrat că are şi veleităţi actoriceşti. În cadrul unei emisiuni de televiziune, Nadir a dat dovadă de versatilitate şi s-a transpus cu usurinţă în pielea unor personaje atât de sex masculin cât şi de sex feminin, precum Steven Taylor, Gică Petrescu, Andra şi mulţi alţii.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *