Myra Monoka - Rewind, single nou

Myra Monoka – Rewind

loading...

Myra Monoka – Rewind

Dupa ce a colaborat cu numerosi artisti internationali, Myra Monoka lanseaza primul single din cariera solo, „Rewind”. Piesa este un mix contemporan si fresh de r’n’b & electronic pop si e compusa si produsa de catre artista impreuna cu Barna Horvath. Regizat de Micky 357, produs de 235 Productions si filmat in New York, videoclipul este unul plin de culoare, cu un vibe urban cool. După numai 22 ore de la lansarea piesei “Rewind”, Myra Monoka a reușit să ocupe locul #47 în TicTop 100 pop. Un impact destul de puternic pentru început. Sperăm să urce și mai mult. Succes!

„Lucrez la propriile mele proiecte de un an si jumatate. „Rewind” este o piesa inspirata din toate emotiile pe care le-am simtit in perioada asta, despre jocurile pe care iubitii le joaca unul cu celalalt. Eu am compus linia melodica si partenerul meu de incredere, Barna, m-a ajutat cu orchestratia si inregistrarea piesei in studio. Dupa ce AM:PM Music si Cat Music si-au exprimat interesul, l-am adus in echipa pe Miki357, unul dintre cei mai buni regizori. A fost multa munca, dar si multa distractie”, marturiseste Myra.

Asculta  Myra Monoka – Rewind 

Nascuta in Budapesta, Myra Monoka este o compozitoare si producatoare recunoscuta pe plan international datorita colaborarilor sale pentru piese ce au intrat in topurile muzicale din Germania si nu numai. Si-a inceput cariera la doar 6 ani, cand a invatat sa cante la violoncel, iar la 13 ani, Myra era deja admisa la prestigiosul Conservator Bela Bartok din Ungaria.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *