Mr. VIK - Brasil Tropical, single nou

Mr. VIK – Brasil Tropical

Mr. VIK – Brasil Tropical

Direct din Brazilia, Mr. Vik aduce beaturile tropicale in single-ul “Brasil Tropical”, o noua piesa cu versuri in limba spaniola. Mr. Vik vrea sa ne duca inapoi la vara fierbinte plina de distractie cu cel mai nou single al sau.  “Brasil Tropical” apare direct cu un videoclip din care nu lipsesc dansatoarele in costumele de baie si plajele insorite. Nu este prima legatura a lui Mr. Vik cu Brazilia. Tot in America Latina, artistul si-a aprofundat studiile din domeniul antropologic, in 2011. Iar sederea acolo l-a ajutat sa inteleaga mai bine ritmurile ‘caliente’ ale latinilor si, astfel, si-a conturat stilul muzical.

art-mr.vik_

Pentru videoclip, Mr. Vik a colaborat cu o echipa din Brazilia, de la regizor, echipa de productie, dar si o figuratie formata din multi dansatori foarte cunoscuti in Brazilia: Marcao, care a castigat o competitie impotriva celebrilor Les Twins si echipa de dansatori WestSide. Exotice, cu un beat energizant si cu versuri in limba spaniola, piesele lansate pana acum de catre Mr. VIK au cucerit instant publicul si au adunat milioane de vizualizari pe YouTube. Asadar, acestea fiind spuse, va invit cu multa placere sa urmarim impreuna clipul noului single semnat Mr. Vik, “Brasil Tropical”.

Asculta  Mr. VIK – Brasil Tropical

“Piesa ‘Brasil Tropical’ are influente din FUNK-ul brazilian, Hip hop-ul lor si influente de mumbathon, este un mix de viburi pozitive gata sa te faca sa dansezi pana la epuizare. Videoclipul a fost filmat in Sao Paulo, Brazilia. Experienta a fost plina de energie pozitiva, plina de voie buna! Videoclipul este regizat de catre Julio Rocha, un foarte cunoscut actor brazilian, cu o experienta vasta in domeniu. El s-a ocupat de tot ceea ce inseamna echipa de filmare, dansatori, locatii etc. Ii multumesc foarte mult pentru tot ajutorul si pentru prietenia de care a dat dovada. Clipul a vrut sa surprinda partea urbana din Sao Paulo si partea exotica din Brazilia”, adauga Mr. Vik.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *