Morena - Fireballs, single nou

Morena – Fireballs

Morena – Fireballs

“Fireballs” este cel mai recent single semnat Morena, o piesa personala, cu un mesaj intens si o poveste vizuala sensibila si introspectiva.  Morena, este una dintre cele mai frumoase femei din România si a colaborat, de-a lungul carierei, cu Tom Boxer pentru piesele „Voulez Vous„, „Balans„, „Deep in lov„. Morena este și iubita lui Tom Boxer, de 8 ani. Acum, frumoasa cântăreață a revenit cu piesa „Fireballs„, compusă de Tom Boxer. Piesa “Fireballs” este compusa si produsa de catre Tom Boxer, iar videoclipul este regizat tot de catre Tom Boxer. Cantareata este pasionata si de moda, nu doar de muzica, astfel ca trateaza si aceasta profesie cu seriozitate la fel ca pe cea de solista.

Morena-Fireballs

Inca de la primul single, Morena a cucerit publicul si topurile muzicale internationale alaturi de Tom Boxer cu piese ca “Deep In Love”, “Hey”, “Summertime”, ale caror refrene sunt fredonate in toate colturile lumii, din Spania, Italia, Slovenia, Cehia, Polonia, pana in Israel, Mexic, Tunisia si multe altele. Morena, pe numele ei real Cristina Bîzu,  născută pe 3 martie 1991 este din Băleşti, judeţul Gorj şi a studiat la Târgu-Jiu, primele trei clase de liceu parcurgându-le la Colegiul Naţional „Ecaterina Teodoroiu” (CNET), la profilul matematică-informatică unde exigenţele sunt mari. Aici l-a avut profesor de Istorie pe Andrei Popete-Pătraşcu, tânărul şi cunoscutul scriitor şi poet gorjean.

Asculta   Morena – Fireballs

Pe Tom Boxer, Cristina l-a cunoscut în timpul unei prezentări de modă. Pentru că avea o relaţie bună cu colegii săi şi cu profesorul Andrei Popete-Pătraşcu, Cristina le-a mărturisit acestora, imediat ce a revenit de la respectiva prezentare de modă, că l-a cunoscut pe Tom Boxer şi că i-a plăcut foarte mult şi că a impresionat-o felul lui de a fi. Fără doar şi poate, relaţia cu Tom Boxer a ajutat-o să ajungă acolo unde ea şi-a dorit, dar totul a fost dublat de foarte multă muncă.

“Am scris piesa impreuna cu Tom Boxer intr-o zi ploioasa, cu fulgere si tunete. Am pus mult suflet in piesa asta pentru ca in acel moment treceam printr-o perioada dificila in relatie. Sunt convinsa ca oamenii care iubesc sau au iubit vreodata, se vor regasi in versurile piesei. Cred ca asa ne simtim toti atunci cand pierdem persoana iubita si realizam ca vina e a noastra. E un sentiment dureros, dar toti invatam din greseli si viata merge mai departe… Asta asta inseamna Fireballs. Am decis sa facem un videoclip simplu, dar plin de emotie, fara prea multe accesorii care pot distrage atentia de la adevaratul mesaj”, declara Morena.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *