Morcheeba - It's Summer time, single nou

Morcheeba – It’s Summer time

loading...

Morcheeba – It’s Summer time

Zâmbetul lui Skye Edwards ne îmbie să uităm de orice griji și să ne bucurăm de vară. ”Its summer time” și Morcheeba sună mai bine ca niciodată, având pentru fani atât un videoclip hipnotizant, cât și un album nou. Skye Edwards ne reamintește ce efect uluitor poate avea un zâmbet frumos. Căldura verii pălește în contrast cu o astfel de carismă, orice alte elemente prezente în videoclipul piesei ”It’s summer time” gravitând în jurul acestei surse de energie creativă. Ca sound, noul single al trupei Morcheeba împrumută influențe din mai multe perioade de creație muzicală, Ross Godfrey explicând că nu și-au impus niciun fel de restricție. ”It’s summer time” se regăsește pe noul album ”Blaze Away”, material ce încheie o pauză discografică de 5 ani.

În acest timp, Skye Edwards și Ross Godfrey au activat o perioadă ca duo, sub titulatura Skey & Ross. Cei doi au revenit ulterior la numele care i-au consacrat, având alături o trupă de instrumentiști: Steve Gordon – bas, Jaega Mckenna-Gordon – tobe, Ben Cowen – clape. Britanicii de la Morcheeba sunt renumiți pentru mix-ul de influențe rock, trip hop, R&B, blues și pop. Formată în 1995, trupa s-a afirmat în componența Skye Edwards (vocalistă), Paul Godfrey (DJ) și Ross Godfrey (chitară și clape). Primele patru albume lansate, Who Can You Trust? (1996), Big Calm (1998), Fragments of Freedom (2000) şi Charango (2002) au fost premiate cu Discul de Argint, Discul de Aur şi Discul de Platină în Marea Britanie, Canada şi Franţa.

Asculta  Morcheeba – It’s Summer time 

”Am readus multe dintre influențele timpurii, de pe primele piese Morcheeba – de la blues-ul anilor ’50, rock-ul psihedelic al anilor ’60, reggae-ul anilor ’70, la electro-ul anilor ’80 și hip hop-ul anilor ’90. Orice s-a potrivit, am inclus în sound”, a declarat Ross.

”Blaze Away” conține 10 piese noi, primul extras fiind single-ul ”Never Undo”. Albumul a fost lansat pe 1 iunie.

Tracklist :  Morcheeba – ”Blaze Away”:

Never Undo
Blaze Away feat. Roots Manuva
Love Dub
It’s Summertime
Sweet L.A.
Paris sur Mer feat. Benjamin Biolay
Find Another Way
Set Your Sails
Free of Debris
Mezcal Dream

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *