Morandi - Keep You Safe, single nou

Morandi – Keep You Safe

loading...

Morandi – Keep You Safe

Morandi revine acum cu forte proaspete si un nou single ”Keep You Safe”. Piesa face parte din viitorul album al trupei, ce urmeaza sa fie lansat in primavara anului 2017. Cu un sound intens, creativ si cu usoare note melancolice, Keep You Safe, compusa in studiourile DeMoga Music si Famous Production, de Marius Moga si Andrei Ropcea, ne ofera o viziune optimista asupra vietii. Piesa ne incurajeaza sa luptam, sa ne ridicam atunci cand cadem, sa nu ne lasam infranti de greutatile inerente vietii si ne arata ca nu suntem singuri niciodata, cineva este intotdeauna alaturi de noi, sa ne incurajeze atunci cand ne este greu. Vocile corului de copii din partea a doua a piesei dau un plus de prospetime sound-ului si confera emotia si energia pozitiva pe care le traiam in perioada cea mai lipsita de griji din viata noastra: copilaria.

14980615_10153876320341813_2697298012252718948_n-720x315

Videoclipul este realizat de SAN, iar protagonistii sunt doi copii care pornesc intr-o calatorie initiatica, in care se protejeaza unul pe celalalt. Pe intreg parcursul calatoriei, ei descopera bucuriile vietii in lucruri simple si ne transmit ca lumea este un loc minunat si safe, mai ales atunci cand cineva este langa noi. La doi ani de la apariția single-ului ”Summer in December”, Morandi a revenit cu o nouă piesă, intitulată ”Keep You Safe”. Compusă de Randi și Moga și mixată și masterizată de Serj Mustețea, melodia îmbină sound-ul electro-dance cu influențe din zona muzicii populare românești. Pentru perioada următoare, Randi și Marius Moga pregătesc lansarea unui album aniversar Morandi. Duo-ul nu a anunțat încă data lansării, însă cel mai probabil discul va apărea pe piață anul viitor.

Asculta  Morandi – Keep You Safe

„Morandi e un proiect de suflet si orice melodie pe care o scriem are o emotie aparte. Lucram de ceva timp la piesa „Keep You Safe” si speram sa va placa. Suntem perfectionisti si stim ca ascultatorii nostri merita o piesa buna. Pregatim mai multe surprize pentru fanii nostri, printre care si un album, care se lanseaza in primavara.” spun cei doi artisti Morandi.

”Povestea are în prim-plan doi copii care pornesc într-o călătorie inițiatică. Am lucrat cu doi copii extraordinari, Alexia și Ștefan, care au adus bucurie și multe zâmbete pe platourile de filmare. Ne-a încercat un sentiment de nostalgie, parcă am retrăit momentele de la filmările Angels. Iar Alexia și Stefan au fost grozavi în rolurile lor, dar mai ales, au rezistat eroic la filmări. Este greu chiar și pentru un adult să stea ore în șir pe set, cu atât mai mult pentru niște copii de 11-12 ani”, a povestit Randi .

Morandi a lansat primul album, ”Reverse”, în 2005. Trupa s-a făcut remarcată de la primul single (”Love Me”), melodia ocupând locuri fruntașe în topurile de specialitate. A urmat albumul ”Mind Fields” (2006). Mai occidentală, muzica grupului a intrat rapid în topurile din Europa, piese ca ”Beijo La La” aducând colaborarea cu label-ul britanic Island UK. Cel mai recent disc, ”N3XT”, a fost lansat în 2007. Acesta cuprinde 14 piese, muzica și textul fiind semnate de Marius Moga și Randi, cu exceptia single-ului ”Reality & Dreams” (feat. Lisa), o creație a lui Mike Thomas.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *