Monoir & Osaka feat. Brianna – The Violin Song

Monoir & Osaka feat. Brianna – The Violin Song

Monoir & Osaka lanseaza videoclipul piesei “The Violin Song”, un featuring cu Brianna. „The Violin Song”, single-ul care a cucerit playlisturile din Balcani, are acum şi un videoclip, filmat pe litoralul bulgăresc al Mării Negre. Clipul a fost regizat de Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan, şi poate fi urmărit în articolul de mai jos. Pe lângă cele peste 3,5 milioane de vizualizări pe YouTube, piesa „The Violin Song” este deja în playlisturile radiourile din ţara şi străinătate, dar şi pe primele poziţii în topurile Shazam din România, Bulgaria, Turcia, Grecia, Cipru etc.  Cu siguranta piesa este pe placul multora dintre cei ce asculta postul nostru de radio iar pe, perioada urmatoare cu siguranta nu va lipsi din playlist.

mon

Piesa pe care o prezentam astazi este, o coproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul “The Violin Song” fiind compus de catre Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna şi foloseste un sample dintr-o piesa folclorică a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman. Videoclipul este regizat de către Bogdan Păun şi Alexandru Mureşan şi a fost filmat pe parcursul unei zile pe malul bulgăresc al Mării Negre.  Artist, compozitor şi producător, Cristian Tarcea a început să studieze muzica de la o vârstă fragedă. Încă din 2009, a reusit să cucerească topurile radiourilor din Turcia, iar în 2014 a revenit cu piesele „Zaynah”, „Sing Loud” şi multe altele produse de către el, care au fost No. 1 în Balcani. În prezent, lucrează în propriul studio şi colaborează cu diverşi artişti, atât pe partea de compoziţie, cât şi pe producţie.

Asculta  Monoir & Osaka feat. Brianna – The Violin Song

Monoir & Osaka lanseaza videoclipul piesei “The Violin Song”, un featuring cu Brianna. Piesa pe care o prezentam astazi este, o coproductie Cat Music si Thrace Music, single-ul “The Violin Song” fiind compus de catre Cristian Tarcea, Iuga Diana-Cosmina, Osaka, Brianna si foloseste un sample dintr-o piesa folclorica a compozitorul bulgar Nikolay Kaufman.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *