Monoir feat. June - We Had Love, single nou

Monoir feat. June – We Had Love

loading...

Monoir feat. June – We Had Love

Monoir  colaboreaza cu June pentru piesa “We Had Love“ . După succesul înregistrat de hitul internațional, “The Violin Song”, care a fost difuzat în numeroase țări precum Bulgaria, Polonia, Grecia, Macedonia, Albania, Rusia, Turcia, Monoir (Cristian Tarcea) revine cu un single și videoclip nou, “We Had Love”, alături de June. Clipul, filmat în Miami, în regia lui Alex Ceaușu, surprinde evoluția relației om- natură și cum s-a schimbat ea în timp. Piesa este compusa de Monoir și June și produsă în studioul lui Monoir. Artist, compozitor si producator, Cristian Tarcea a inceput sa studieze muzica de la o varsta frageda. În 2016, Monoir lansează hitul “The Violin Song”, piesă ce a generat peste 50 de milioane de vizualizări pe YouTube.

Monoir feat_ June - We Had Love (ART)

Încă din 2009, Monoir a reușit să cucerească topurile radiourilor din Turcia, iar în 2014 a revenit cu piesele “Zaynah”, “Sing Loud” și multe altele produse de el, care au fost No.1 în Balcani. In prezent, lucreaza in propriul studio si colaboreaza cu diversi artisti, atat pe partea de compozitie, cat si pe productie. Dupa infiintarea propriei case de productie, in 2012, Cristian a inceput sa adune o echipa de artisti si compozitori. Brianna este unul dintre ei, pe care a descoperit-o la un concurs muzical. Primul single, “All I Need”, este compus alaturi de Chris si a fost lansat in 2014, cu care tanara artista a cucerit publicul si topurile muzicale din Turcia. Artistul și producatorul Monoir a colaborat cu artiști de renume precum Alexandra Stan, Smiley, Laurențiu Duță, Costi Ioniță, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia, Corina, Nicole Cherry, Ellie White, F. Charm, Dony, Muri & Mario (Denmark), Elena Gheorghe.

Asculta  Monoir feat. June – We Had Love

“Lucram cu June la o piesă și, ca de obicei, la finalul sesiunii de studio am rămas să mai povestim. Mi-a arătat mai multe idei pe care le-a scris, iar una din ele mi-a atras atenția foarte tare. Mi-a plăcut foarte mult și m-a inspirat, așa ca am rugat-o să vină din nou la studio și de acolo a pornit totul. Cred că toate lucrurile se întâmplă cu un scop și așa a fost să fie și cu We Had Love!”, declară Monoir.

“Intr-adevăr, We Had Love este cu totul specială! Când l-am întâlnit pe Cristian, totul a început să se lege perfect. El s-a îndrăgostit pe loc de linia melodică. Așa s-a născut colaborarea Monoir-June, care nu se va opri la aceasta piesă”, adaugă June.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *