Monoir feat. Alexandra Stan - Save the night, single nou

Monoir feat. Alexandra Stan – Save the night

Monoir feat. Alexandra Stan – Save the night

Alexandra Stan lansează piesa ”Save the night”, o colaborare cu Monoir si ne aduce beat-uri varatice si un videoclip exotic. A trecut doar o lună și jumătate de când Alexandra Stan a lansat ”Noi doi”, o piesa solo, în limba romana, care se bucura de peste două milioane de vizualizari pe YouTube. De data aceasta revine cu o melodie în engleză, prima pe care o lansează după mutarea la Los Angeles. Alexandra admiră peisaje maritime de pe un yacht si se plimba pe strazile însorite ale Greciei in clipul acestui single. “Save The Night” are o percuţie tipică muzicii electronice, dar ineditul său îl reprezintă sample-ul de vioară excelent mixat cu vocea artistei. Monoir a dat lovitura cu piesa “The Violin Song”, care a cunoscut succesul internaţional, iar acum a colaborat cu Alexandra Stan pentru acest track. Alexandra Stan a fost extrem de ocupată în ultima perioadă. S-a mutat peste Ocean, dar a filmat și un videoclip nou. A colaborat cu Monoir pentru piesa ”Save the night” și a filmat videoclip la mare. Chiar dacă vara s-a terminat, vizualul nu are cum să nu-ți facă, din nou, poftă de vacanță.

Monoir e responsabil pentru sound-ul de vioară, cu care a cucerit pe toată lumea în vara lui 2016. Piesa ”The Violin Song” are 58 de milioane de ascultări pe YouTube. Dupa succesul hitului international “The Violin Song”, care a fost difuzat in tari precum Polonia, Grecia, Rusia si Turcia, Monoir colaboreaza cu Alexandra Stan pentru piesa si videoclipul “Save the night”. Muzica si textul sunt compuse de Monoir (Cristian Tarcea) si Alexandra Stan, iar piesa a fost produsa chiar de artist. Cei doi artişti au ceva in comun: faptul că provin din Constanţa şi ambii au fost încântaţi de acest featuring. Filmarea videoclipului a avut loc în Santorini, într-un mediu luminos, exotic şi încărcat de istorie. Alexandra Stan a filmat videoclipuri şi în zone mai inedite ale globului, precum Kuala Lumpur. Acolo a fost realizat materialul vizual pentru piesa “Boy oh Boy”.

Asculta   Monoir feat. Alexandra Stan – Save the night

“O cunosc pe Alexandra de cand aveam 16 ani si ma bucur ca dupa tot acest timp am reusit sa realizam prima noastra colaborare. Intr-o sesiune de studio, Alexandra mi-a cantat o bucatica din strofa si m-a inspirat, incat am spus: «Trebuie sa facem piesa asta impreuna!». A fost de acord, iar de acolo a pornit totul. «Save the night» este un single care s-a lasat asteptat. Sper sa va placa si sa simtiti energia pe care vrem sa o impartasim cu voi”, declara Monoir.

Alexandra Stan adauga: „Ma bucur de colaborarea cu Monoir, mai ales ca amandoi suntem din Constanta si ne-am completat perfect de multe ori in versuri si productie. Pentru clip am mers in Santorini si am avut parte de peisaje absolut superbe, este o destinatie minunata”.

Inca din 2009, Monoir a reusit sa cucereasca topurile muzicale din Turcia, iar in 2014 a revenit cu piese ca “Zaynah” si “Sing Loud”, care au fost no.1 in Balcani. In 2016, Monoir a lansat hitul “The Violin Song”, piesa ce a generat peste 58 de milioane de vizualizari pe YouTube. In luna martie a acestui an, producatorul si artistul Monoir a colaborat cu June pentru “We Had Love”, iar in urma cu trei luni a lansat alaturi de Bianca Linta single-ul si videoclipul “Golden Sands”. In plus, artistul a colaborat cu nume precum Laurentiu Duta, Elena Gheorghe, Alina Eremia, Costi Ionita, Marius Moga, Deepcentral, Delia, Xonia si Raluka.

Recent, Alexandra Stan a lansat “Noi 2”, prima piesa solo cu versuri in limba romana, chiar la o luna distanta de la aparitia “Boy Oh Boy”, un single pop cu influente reggae, pentru al carei videoclip Alexandra a mers pana in Kuala Lumpur.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *