Missy Elliott - Pep Rally, single nou

Missy Elliott – Pep Rally

loading...

Missy Elliott – Pep Rally

Missy Elliott lanseaza o noua piesa „Pep Rally”, chiar dupa Super Bowl, genul de track numai bun pentru intrat la antrenament. Piesa apare si pe una dintre reclamele gandite si lansate special pentru pauza de la Super Bowl, asa ca Missy ar putea ajunge in playlisturi cu acest nou track. Missy Elliott s-a intors in muzica anul trecut la Super Bowl, cand a cantat alaturi de Katy Perry si Lenny Kravitz, iar vanzarile hiturilor ei au crescut astronomic.

missy-elliott-pep-rally-thatgrapejuice-600x600

Cel mai recent single Missy Elliott e WTF (Where They From), piesa produsa de Pharrell, cu care rapperita a reusit sa ajunga pana pe locul 22 in Hot 100. Fanii insa nu sunt la fel de incantati si o acuza ca ar fi ramas blocata in trecut, mai ales dupa ce a lansat si acest track. Ramane insa de vazut ce va mai pregati rapperita mai departe si daca va reveni cu albumul mult promis.

Asculta  Missy Elliott – Pep Rally

Missy Elliott (Melissa Arnette Elliott),s-a nascut pe 1 iulie 1971 în Portsmouth, Virginia, Statele Unite ale Americii. Artista a devenit una dintre cele mai cunoscute interprete de muzică rap și hip hop din lume, ea colaborând cu o serie de artiști precum 50 Cent, Beyoncé, Christina Aguilera, Eminem, Janet Jackson, Pussycat Dolls sau Timbaland. Printre cele mai cunoscute șlagăre ale sale se numără „Get Ur Freak On” (2001), „Work It” (2002) sau „Lose Control” (2005).

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *