Miss Mary & Glance - Parfum de jar, single nou

Miss Mary & Glance – Parfum de jar

Miss Mary & Glance – Parfum de jar

Miss Mary şi Glance lansează single-ul şi videoclipul “Parfum de jar”, o poezie vizuală ce aduce în prim plan cele mai sincere emoţii, ce reies din suferinţă, orgolii şi iubire neîmpărtăşită, iar tumultul interior este exteriorizat prin beat-ul dance. Single-ul “Parfum de jar”, ce marchează prima colaborare dintre cei doi artişti, este compus de George Papagheorghe, Marius Dia şi Lorean Georgian.

Parfum-de-jar_glance-1024x1024

Prima colaborare dintre Miss Mary si Glance ne aduce single-ul „Parfum de Jar”, ce vine insotit cu un videoclip filmat la -20 de grade Celsius. Videoclipul a fost filmat la începutul acestui an, iar regia aparţine Vision Production (Richard Stan şi Claudiu Stan). Gerul din timpul filmărilor i-a pus mari probleme lui Glance pentru că artistul a fost nevoit să filmeze mai multe cadre la temperaturi ce au atins -20 de grade Celsius.

Asculta  Miss Mary & Glance – Parfum de jar

“Am lucrat foarte bine cu Glance şi sunt foarte mulţumită de rezultat. Am întâmpinat câteva dificultăţi la filmări din cauza frigului, însă am avut norocul că, spre deosebire de Glance, eu am filmat doar în interior. Am pus foarte mult suflet în acest proiect”, a declarat Miss Mary.

“Am incredere în piesa ‘Parfum de jar’ şi am simţit asta de când am ascultat-o prima oară. Sper ca fanii mei să se regăseasca în ea. Sunt foarte mulţumit de modul în care a ieşit videoclipul şi pot spune că cele 18 ore de “chin” au meritat”, a adăugat Glance.

Pe lângă piesele lansate solo, atât Miss Mary, cât şi Glance, nu sunt la primele colaborări. Dacă tânăra artista a colaborat până în prezent cu Bitză (Mă joc cu focul) şi Lazy (Ecoute-moi), Glance a colaborat cu Elena Gheorghe pentru piesele “Ecou”, “Mamma Mia (He’s Italiano), “În bucăţi” şi trupa Mandinga (hitul “Cinema”).

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *