Mircea Eremia feat Bianca - Interzis, single nou

Mircea Eremia feat Bianca – Interzis

loading...

Mircea Eremia feat Bianca – Interzis

Mircea Eremia are piesă nouă și e ”Interzis” să o ratezi. De data aceasta și-a unit forțele cu Bianca, o voce fresh și au lansat împreună o piesă care-ți va ajunge la suflet imediat dacă știi cum e să fii îndrăgostit de cine nu trebuie. ”Interzis” e despre acea iubire interzisă, pe care toți am simțit-o sub o formă sau alta, la un moment dat. Atunci când ești cu el/ ea și te gândești la altcineva, această piesă ți se potrivește de minune. ”Interzis” apare direct cu un videoclip filmat pe strazile din Bucuresti si regizat de Anthony Icuagu. Piesa e produsa de Dorian Oswin & Mihai Gruia, iar versurile sunt scrise de Theea Miculescu, fiind cea de-a doua colaborare a lui Mircea Eremia cu echipa DOMG, dupa track-ul Ilegal. Mircea Eremia si-a facut debutul alaturi de sora sa, Alina Eremia, pe piesa Ilegal, care desi s-a bucurat de ceva succes pe tv, nu a ajuns si in topul difuzarilor. Apoi, a lansat Dragostea doare, un track produs alaturi de echipa de la Golden Boy Society.

img

Unul dintre cei mai iubiti artisti din noua generatie, Mircea Eremia, lanseaza in colaborare cu Bianca Tudorache cel mai nou single #Interzis. Proaspat student, Mircea, s-a intors in studioul Mango Records pentru a-si surprinde fanii cu un nou hit. Se pare că pe frații Eremia îi inspiră subiectul ”fructului interzis”. Alina a lansat în urmă cu trei luni ”De ce ne îndrăgostim” (de cine nu trebuie), iar Mircea și Bianca au acum o piesă despre iubirile greșite. Interzis spune povestea sensibila a unui cuplu proaspat despartit, iar vocile celor doi te emotioneaza si te aduc mai aproape de sufletul tau melodia. Interzis este o piesa de dragoste, cu iz de vara, care stârneste fiori de emotie, creata in sudiourile Mango Music de catre echipa DOMG. Dupa ore sustinute in studio, Mircea Eremia asteapta acum reactia fanilor.

Asculta   Mircea Eremia feat Bianca – Interzis

”Bianca este o fata foarte talentata, pe care am auzit-o in nenumarate randuri la studio. Trebuie sa recunosc ca vocea ei m-a impresionat si mi-a placut foarte mult ideea ca ea sa fie vocea feminina de pe ”Interzis”. Melodia ”Interzis” este compusa alaturi de colegii si prietenii mei de la Mango Music. Piesa m-a cucerit de la prima auditie. Am muncit cu totii multe ore in studio pentru aceasta piesa, si sunt sigur ca va starni valuri de emotii. “Mi-am dorit un clip de stare, care nareaza o poveste cu care poate rezona fiecare dintre noi. Filmarile s-au desfasurat pe timpul zilei, cu cadre care surprind in totalitate emotiile prin care trecem atunci cand iubim, cand incercam sa obtinuem ceea ce este… interzis”, spune Mircea Eremia.

Pentru Bianca, colaborarea cu Mircea este una de bun augur, pentru ca ea este decisa sa cucereasca piata muzicala romaneasca. „Piesa este una romantica, cu un feeling puternic si cred ca multi dintre ascultatori se vor regasi in versurile si in vibe-ul pe care aceasta il transmite.” a declarat Bianca Tudorache

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *