Mircea Eremia - Dor de noi, single nou

Mircea Eremia – Dor de noi

Mircea Eremia – Dor de noi

Mircea Eremia vine cu o noua piesa, o balada de dragoste despre o relatie incheiata cu un drop pe refren care sigur o sa va prinda, “Dor de noi”. Dupa ce ne-a oferit un teaser acum cateva zile, acum avem si videoclipul in care e urmarit de amintirile fostei relatii. Regizat de catre Trandafilm si filmat in Bucuresti, videoclipul piesei il aduce pe Mircea Eremia intr-o poveste de dragoste care continua doar prin amintiri. Filmarile au fost pline de peripetii, artistul fiind nevoit sa traga de mai multe ori un cadru in apa rece. Piesa “Dor de noi” este compusa de Ovidiu Nae Nicolae, Sergiu Ene, Enri Demi, Lucian Darie si a venit intr-un moment intens, dupa cum marturiseste si Mircea.

Inspirat dintr-o poveste de dragoste cu final neasteptat, Mircea Eremia lanseaza single-ul “Dor de noi”. Mircea a petrecut numeroase ore pe platoul de filmare, unde a trebuit sa traga aceleasi cadre de mai multe ori pentru a se asigura ca totul iese perfect. Pe unul dintre acestea, artistul a trebuit sa il repete, respectiv cel in care apare in apa, intr-o cada. Mircea a trebuit sa se scufunde de nenumarate ori in apa rece, pentru a obtine exact scenele de care, Tranda, regizorul acestui clip, avea nevoie.

Asculta  Mircea Eremia – Dor de noi 

“Stiti cum sunt acele momente cand te astepti cel mai putin, dar lucrurile se leaga perfect. Simt ca piesa a venit la momentul potrivit, iar baietii de la Suna Bine au facut o treaba buna. Simt si mai tare piesa asta, mai ales ca intamplarea face ca a venit intr-o perioada dificila, cand am trecut printr-o despartire. Este despre una dintre marile iubiri din viata ta si momentul in care ramai cu intrebari si amintiri”, declara Mircea Eremia.

Dupa ce a debutat cu single-ul “Ilegal”, alaturi de sora sa, Alina Eremia, piesa cu peste 20 de milioane de vizualizari pe YouTube, Mircea a devenit una dintre revelatiile din muzica romaneasca si a lansat single dupa single, cum ar fi “Interzis”, “Dragostea doare”, iar anul asta a lansat single-ul “Cardio” cu care a cucerit publicul la toate concertele pe care le-a sustinut. Recent, Mircea si-a testat si calitatile de actor si este personaj principal in videoclipul baietilor de la TWO (ex Akcent).

Versuri Dor de noi

Gandul ca tu nu mai esti
Ma macina nu pot sa adorm
Privirea imi e tulbure
De cand nu mai esti tu
Nici eu nu mai sunt om

Gasesc in casa lucruri care ti-au apartinut
Mi-amintesc si-acum aici pe margine de pat
Mi-ai dat primul sarut

Imi e dor dor dor dor de noi
Nici n-am apucat sa-ti spun
Ca te iubesc ca un nebun

Imi e dor dor dor dor de noi
Nici n-am apucat sa-ti spun
Cuvintele de ramas bun

Privirea mi-e pierduta in fumul gros de tigara
Gandurile zboara dar nu mai sunt asa agile ca odinioara
Rezemat de peretele ce mi-aminteste de a noastra prima seara
Cu paharul langa mine si c-o sticla de tarie aproape goala

Caut raspunsuri dar ele nu mai vin
Secat de putere incerc sa ma ridic sa strig

Ca imi e dor dor dor dor de noi
Nici n-am apucat sa-ti spun
Ca te iubesc ca un nebun

Imi e dor dor dor dor de noi
Si ma versuri.us gandesc la noi
Nici n-am apucat sa-ti spun
Cuvintele de ramas bun

Dor atat de dor imi e
Nici n-am apucat sa-ti spun
Cuvintele de ramas bun

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *