Miley Cyrus - Younger Now, single nou

Miley Cyrus – Younger Now

Miley Cyrus – Younger Now

Miley Cyrus a lansat videoclipul piesei „Younger Now”. Single-ul este extras de pe albumul „Younger Now” ce va fi lansat pe 29 septembrie 2017. După piese ca „Malibu” sau „Inspired” în care am făcut cunoștință cu o Miley Cyrus inocentă și nostalgică, și de această dată vedeta surprinde cu o nouă ipostază. Feminină și ludică, cu accente retro, tânăra este prezentată dansând și cântând, întreținându-se cu o marionetă sau distrându-se cu celelalte personaje din videoclip. Vizualul este colorat și carnavalesc, ilustrând imagini care te duc cu gândul la lumea circului, costume spectaculoase à la Elvis Presley și multă voie bună.

Au trecut 2 ani de la ultimul LP, „Miley Cyrus & Her Deat Petz”. Ultimul an a fost ocupat pentru fata lui Billy Ray Cyrus, care a devenit juriu în talent show-ul „The Voice”. De asemenea Miley a fost aleasă de către Woody Allen să joace în serialul „Crisis in Six Scenes”. Cât despre viitorul album, acesta a fost înregistrat împreună cu talentatul producător Oren Yoel, el fiind responsabil cu revenirea la un sound rock combinat cu pop şi country, după etapele mai dance şi imnurile pop de pe „Bangerz” sau „Miley Cyrus and Her Deat Petz”.

Asculta   Miley Cyrus – Younger Now

Regizat de Diamond Martel, videoclipul acompaniază minunat melodia. Versurile acesteia vorbesc despre schimbările inevitabile ce se petrec în fiecare dintre noi și despre faptul că sufletul poate rămâne tânăr în pofida trecerii timpului. În acest sens, personajele din jurul lui Miley sunt „tineri” trecuți de vârsta a treia care se bucură din plin de viață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *