Mike Diamondz - Frumoasa, single nou

Mike Diamondz – Frumoasa

Mike Diamondz – Frumoasa

Cu ocazia zilei de 8 Martie, Mike Diamondz a lansat piesa “Frumoasa”, single care face parte de pe noul lui album, “Tentatii”. Ziua de 8 martie l-a găsit pe Mike Diamondz în studioul muzical, dar n-a muncit chiar toată ziua, pentru că seara a rezervat-o pentru fetele sale, Noemi și Ariella. Piesa “Frumoasa” are un mesaj sexual și a fost lansată special de Ziua Femeii. La inceputul acestui an l-am ascultat pe Mike Diamondz cu piesa “Bubblin“, iar anul trecut lansa doua colaborari, una cu Stres pentru “Banii“ si alta alaturi de Skizzo Skillz, “Nu e ce auzi la radio“. Solistul Mike Diamondz (34 de ani), pe numele original Ntumba K. Michael Richie, petrece într-un mod cu totul deosebit ziua de 8 Martie, cu toate că nu are încă o iubită. Cântărețul a divorțat acum doi ani, dar nu și-a refăcut viața, pentru că se dedică în totalitate celor două fetițe pe care le are, Noemi (4 ani) și Ariella (9 ani), și muzicii.

Mike-Diamz-102

“De 8 martie am fost inspirat să lansez o piesă din noul meu album, pe care l-am denumit sugestiv „Tentaţii „, album care este, încă, în lucru. Un album ce contrastează tematic, dar şi artistic, cu cel anterior, „Apologia dragostei” prin explicismul pe care îl oferă, dar şi prin firescul pe care am încercat să-l ascund cât se poate de mult în albumul precedent şi care acum este din belşug. Am vrut să fac o deosebire clară între conceptul pe care îl numesc „senzualitate” şi cel al „apologiei””, ne-a declarat Mike Diamondz, care, în ultima vreme, şi-a obişnuit fanii cu piese de club, printre ele numărându-se “La Onda”, “Fire”, “Damelo”, “Bubblin”, care s-au bucurat de un real succes în ţările balcanice.

Asculta   Mike Diamondz – Frumoasa

“Pentru mine reggae este o muzică spirituală, dar RNB este o muzică a senzualităţii, a pasiunii trupeşti, un pic contrară spiritului şi înţelepciunii. Câteodată, nimicul scoate în evidenţă binecuvântarea. Piesa ” Frumoasă” este continuarea piesei „Fă ce vrei tu” şi cred cu ardoare că înainte de sex este şi a fost întotdeauna dragoatea, deşi este o piesă cu un mesaj sexual””, a adaugat  cântăreţul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *