Mike Diamondz - Bubblin, single nou

Mike Diamondz – Bubblin

loading...

Mike Diamondz – Bubblin

Mike Diamondz a lansat piesa ”Bubblin”. Mike Diamondz a început anul 2017 în forță cu noua lui piesă despre care spune că este „impertinentă și sexy” și cu care își dorește să aibă cel puțin succesul pe care l-a avut cu „Fire” și „La Onda” peste hotare. Piesa a fost prezentată ascultătorilor de către radiourile din Turcia, Albania, Bulgaria. Mike Diamondz a lansat piesa ”Bubblin”, de care este foarte mândru. Mike Diamondz se numără printre cei mai sexy bărbați din showbiz, fiind mereu în atenția fanelor și nu numai. Cu toate acestea, artistul în vârstă de 33 de ani și-a dorit mereu să arate mai bine decât l-a înzestrat mama natură.

mike-diamondz-a-lansat-piesa-bubblin-1024x750

”Probabil că cel mai mare defect al meu este să compun fără să țin cont de un stil muzical anume ce poate să-mi aparțină sau de o linie definită bazată pe stil, mă plictisesc repede de rutină și tocmai de aceea am ales să mă desfășor în domeniul artei muzicale deaorece îmi permite să-mi schimb temperamentul de câte ori simț nevoia și să-mi imortalizez stările prin piesele care le compun. Ceea ce mă inspiră pun pe foaie și devine un chalenge să pot să-l întreprind. Acesta este și motivul pentru care se regăsesc multe stiluri muzicale în discografia mea. Am început carieră muzicală pe acest fond: tot ce-mi place să aud transform într-o amprentă personală… Alături de „Fire”, o piesă cu care am avut foarte mare succes peste hotare, „Bubblin” este una dintre piesele cele mai impertinente lansate, deoarece tema este explicit de sexy și acompaniamentul cu caracter afro-latin. Am scris-o în jurul unei cafenele, împreună cu Cally Roda care i-a dat un chalenge, pe care l-a dus cu brio la sfârșit prin acompniamentul impecabil pe care l-a făcut. Vreau să încep anul în forță și „Bubblin” este un instrument al acestui mesaj”, a declarat Mike Diamondz.

Asculta   Mike Diamondz – Bubblin

Mike nu numai că are grijă de silueta lui, dar nu exclude, ca pe viitor, să apeleze și la serviciile unui medic estetician. Cântărețul povestește că, în ciuda faptului că are grijă la alimentație, face sport mult pentru întreținere și mai ales știe cum să-și pună atuurile fizice în evidență, nu exclude varianța unei remodelări corporale cu ajutorul medicilor esteticieni. În momentul de față, Mike Diamondz scapă de împerfecțiuni și își corectează defectele cu ajutorul aplicațiilor de pe telefonul mobil, un soi de photoshop, însă, este conștient că nu mai poate apela prea mult la astel de trucuri.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *