Mihai Traistariu - Paradisio (Eurovision 2016), single nou

Mihai Traistariu – Paradisio (Eurovision 2016)

loading...

Mihai Traistariu – Paradisio (Eurovision 2016)

La 10 ani de la obtinerea locului 4 la Eurovision, Mihai Traistariu isi incearca din nou norocul in selectia nationala pentru acest concurs, cu piesa „Paradisio”. Videoclipul melodiei a costat, conform artistului, 15.000 de euro. In acest proiect a fost implicata o echipa de 25 de specialisti de peste hotare, care au creat un decor SF, in ton cu tematica piesei. Acesta ne prezinta o poveste Science-Fiction din viitor prezentata intr-un mod retro, clipul aratand ca si cum ar fi fost filmat acum 20 de ani.

paradisio - traistariu

„Paradisio‬” este o piesa în limba engleza compusă de Mihai Traistariu impreună cu Robby G. si Dumi Pădure. Prin versurile melodiei se relatează o poveste de iubire, în care ”Paradisio” este ființa suprema care l-a cucerit pe artist. Pentru a o gasi, cantaretul exploreaza intregul univers, gasind-o în final pe planeta ei. Odată cu lansarea videoclipului, artistul clarifica faptul sa show-ul live pregatit pentru Eurovision va fi mai spectaculos decat clipul, avand ca elemente comune tematica SF si personajul Paradisio.

Asculta   Mihai Traistariu – Paradisio

”Dintotdeauna am fost un fan impatimit al filmelor S.F. Paradisio e al 21-lea videoclip din cariera mea, insa primul clip pe care-l ador.  Cand o sa-l vedeti o sa va indragostiti de el.  Regizorul Iulian Eftimie e un geniu in materie. Am stiut eu de ce l-am ales ”, a declarat Mihai Traistariu.

”Cred atat de mult in piesa ” Paradisio ” incat nimeni si nimic nu ma poate opri din dorința mea de a castiga”, a marturisit artistul, convins ca noua sa piesa are elementele necesare castigarii trofeului Eurovision.

Mihai Traistariu a ocupat locul 4 în finala concursului Eurovision din 2006. Piesa cu care a obținut aceasta performanța a fost ”Tornero”, o melodie care a devenit apoi hit în tari precum Grecia, Suedia, Norvegia, Finlanda, Danemarca, Irlanda, Spania, Portugalia, Turcia și Olanda.

Inscrierile pentru Selectia Natională Eurovision 2016 au inceput cu o modificare de regulament importanta: pentru prima oara in istoria participarii Romaniei la acest concurs, castigatorul finalei va fi ales exclusiv prin voturile publicului. Modul in care va fi ales reprezentantul Romaniei la Eurovision este unul diferit faţa de ediţiile precedente. Selecţia natională se va face prin doua show-uri, transmise in direct de TVR: semifinala, pe 4 martie, şi finala, pe 6 martie.

In semifinala vor intra 12 piese, dintre care sase vor accede în finala: patru vor fi alese de un juriu de specialitate, iar doua de catre public, prin televot. In finala selectiei nationale, publicul este singurul care va alege reprezentantul Romaniei pe scena de la Stockhom, dintre cele sase piese ramase in concurs, prin televot.

Concursul Eurovision 2016 va avea loc la Stockholm, avand semifinalele pe 10 si 12 mai si finala pe 14 mai. In competitie s-au înscris 43 de tări, cu trei mai multe decat la ediţia precedenta.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *