Mihai Napu - Bella Vita (Mamma mia)

Mihai Napu – Bella Vita (Mamma mia)

Mihai Napu – Bella Vita (Mamma mia)

Mihai Napu, artist cu rezonanță în sfera muzicii pop-rock românești încă din anii ’90, căruia i se mai spune și Joe Cocker de România, și-a lansat primul single interpretat în limba engleză, intitulat “Bella Vita”. Piesa a fost compusă în studiourile casei de discuri “JHaps Records”, loc de unde a plecat și ultimul hit al Otiliei, intitulat “Bilionera”. Povestea și stilul muzical ale melodiei se mulează perfect cu personalitatea și vocea artistului Mihai Napu. Mihai Napu spune ca se simte inca tanar si cu multa putere creativa, va pregati un concert mare in care vor fi incluse toate piesele lui inclusiv single-ul “Bella Vita”, aranjamentul facand parte din surpriza frumoasa a acelui show.

Mihai Napu vine din spate cu o experiență vastă de peste 20 ani în sfera muzicii,a concertat în țară și în străinătate lucrând alături de nume grele precum Victor Socaciu, Vasile Șeicaru, Ștefan Hrușcă, Gheorghe Zamfir, Radu Pietreanu cu trupa Vacanță muzicală, a făcut parte și din Cenaclul Flacăra în’94 și multe alte realizări importante. Artistul, care a facut parte si din trupa „Totusi”, a trecut de la melodii precum „Eroina esti tu” sau „Suntem pe mana unor nebuni” la „Bella Vita”. Schimbarea a avut loc, pentru ca Mihai isi doreste sa se exprime intr-un stil modernizat,

Asculta  Mihai Napu – Bella Vita (Mamma mia)

„De-a lungul carierei mele muzicale mi-au placut mai multe genuri muzicale, incepand cu folk-ul si descoperind pe parcurs rock, pop, blues, folclor, mai ales romanesc. Acum, aflandu-ma intr-o stare sufleteasca in care doresc sa ma exprim intr-un stil modernizat, am gasit acesti baieti minunati de la JHaps Records, care mi-au compus piesa. Am avut o discutie cu ei in urma unui concert al meu si ne-am hotarat sa scoatem un album in aceasta directie, acum iesind primul meu single in engleza „Bella Vita”. Daca acest stil se va contura, voi merge in continuare, insa folk-ul are nevoie de contemporaneitate, ceea ce inseamna si modernism, asa ca mare minune daca la un moment dat nu se vor contopi, avand in vedere si maturitatea mea muzicala”, declara Mihai Napu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *