Mihai Chitu - Dor Amar

Mihai Chitu – Dor Amar

Mihai Chitu – Dor Amar

Mihai Chițu lansează „Dor Amar”, o piesă cu un sound fresh, de vară, potrivită pentru pentru petrecerile și festivalurile de sezon. Piesa “Dor Amar” este produsă și compusă în studioul DOMG (Dorian Oswin și Mihai Gruia), iar videoclipul este filmat în București și este regizat de Daniel Libeg.Mihai Chitu, este cel care a reusit sa castige respectul si voturile publicului si a fost declarat castigatorul concursului Vocea Romaniei in anul 2013. Single-ul are un sound fresh, de vara, potrivit pentru petrecerile si festivalurile acestui sezon. Artistul a concurat în echipa lui Horia Brenciu. De atunci, Mihai Chițu a lansat piese precum “Joc de noroc”, “În al nouălea cer”, “Tot ce vreau” împreună cu Pacha Man, “Mai mult ca ieri”, „Omul tău” sau „O ultimă țigară” (feat Mellina).

“Am lucrat cu mare drag si la acest proiect alaturi de Mihai Chitu si Alexandru Stangaciu, ambii parte din familia Mango Records. Piesa are un sound de vara, cu influente latino, acestea fiind in trend de ceva vreme ca si stil muzical. Speram sa va placa la fel de mult precum piesele anterioare ale lui Mihai Chitu pe care noi le-am produs: “ O ultima tigara” feat Mellina sau “ Dupa ani si ani” feat Elena Ionescu (Mandinga) , piese ce au strans aproape 10 mil de vizualizari pe YouTube”, a transmis DOMG.

Asculta  Mihai Chitu – Dor Amar 

“Sunt foarte entuziasmat de lansarea acestei piese la care s-a lucrat intens in ultima perioada. Piesa vorbeste despre cat de mult trebuie sa pretuiesti persoana pe care o ai alaturi si o iubesti si cat de important este sa-i oferi atentia cuvenita deoarece nu poti stii cine ii va oferi timpul si afectiunea de care ea are atata nevoie”, a precizat Mihai Chitu.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *