Mellina feat. Nosfe - Ochii tai, single nou

Mellina feat. Nosfe – Ochii tai

loading...

Mellina feat. Nosfe – Ochii tai

Mellina bifeaza o noua colaborare, de data aceasta cu Nosfe, pentru piesa “Ochii tai “.  Noul lor single apare direct cu un videoclip care sa ilustreze povestea dintre doi copii care au crescut impreuna si la maturitate sunt inca impreuna si stiu sa se simta bine impreuna. Versurile sunt scrise de Nosfe si Mellina, iar piesa este o productie DOMG. DOMG a compus si produs nenumarate hit-uri pentru artisti de top precum Delia, Andreea Banica, Vescan, Adrian Sina, Akcent, Kaya Jones (ex Pussycat Dolls). In prezent, cei doi baieti se pregatesc de lansarea noului lor single, un featuring surpriza, cu un sound fresh, pe care nu ai voie sa il ratezi. Nosfe este un reprezentant al hip hop-ului romanesc. Anul trecut, artistul a lansat alaturi de Ruby piesa si videoclipul “Condimente”, care a generat aproape 52 de milioane de vizualizari pe YouTube. In prezent, Nosfe lucreaza la albumul lui solo, care se va numi “Uncle Benz”, si care va fi lansat in dublu CD, pe 2 octombrie. In acelasi timp, artistul si-a lansat un cooking show, “Condimentele lui NOSFE” si este in turneu cu Satra B.E.N.Z

“M-am regasit imediat in piesa „Ochii Tai”. Atunci cand am primit-o, m-am apucat de scris si am ‘sapat’ adanc in experientele mele si in sufletul meu, pentru a transmite un sentiment cat mai real, despre lucrurile pe care le-am trait si simtit. Colaborarile mele nu sunt intamplatoare, iar pe piesa ‘Ochii Tai’ am scris asa cum nu scriu de obicei. Am schimbat anumite versuri, pentru a reda mai bine m-am inspirat din lucrurile pe care le-am trait eu sau cei din jurul meu. “Ochii tai “ este cu adevarat speciala. Ii multumesc Mellinei si baietilor de la DOMG pentru aceasta oportunitate”, a adaugat Nosfe.

Asculta   Mellina feat. Nosfe – Ochii tai

“Am inceput sa scriu piesa la volan. I-am trimis-o lui Nosfe, iar el a intrat imediat in filmul meu si chiar l-a dus mai departe. Apoi, prietenii de la DOMG au completat cu productia lor ‘nebuna’ si asa a iesit “Ochii mei”. Clipul a fost filmat in Tarnaveni si este semnat de Daniel Libeg, un tanar regizor in varsta de doar 20 ani, cu o viziune fresh. Toti au fost implicati trup si suflet si va ramane o excursie memorabila“, a declarat Mellina.

„Ne bucuram ca am avut din nou ocazia sa colaboram cu Nosfe, dupa productia piesei „Natural”. Nosfe e un artist foarte talentat si plin de energie care ne inspira, ne place foarte mult! Ideea piesei a pornit de la Mellina; am auzit-o si am decis ca vom lucra impreuna”, declara DOMG.

Mellina a cunoscut succesul in 2014 odata cu hit-ul „Poza de album” feat. Vescan. Piesa i-a adus primul premiu important din cariera: „Strongest Message”, la RMA 2014. Au urmat piese precum „Cutremur in inima mea”, “Minciuna ma omoara”, “Ce o fi, o fi” si colaborari cu artisti precum: Bere Gratis („Pana sus la cer”), Two („Vinovat”), DOMG („You Broke My Heart”), JerryCo („Daca ma iubesti”), Karym (“Anonim”), Cortes (“Sa nu spui ca nu ti-am zis”), Cosy (“Trist dar adevarat”). Recent, artista a deschis impreuna cu Maria Simion scoala de muzica “Tralala School”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *