Melih Aydoğan feat. Ria - Loved by U, single nou

Melih Aydoğan feat. Ria – Loved by U

loading...

Melih Aydoğan feat. Ria – Loved by U

La doua luni de la lansarea piesei, Melih Aydogan vine cu videoclipul pentru Loved by U, iar asa cum ne duce si sound-ul piesei, avem parte de un material video cu mare, soare si plimbari cu yachtul. La doar cateva luni de la lansarea piesei „Loved By You”, aceasta are deja peste 2 milioane de vizualizari pe YouTube si a fost numarul 1 la Radio 5 Hot 20, Turcia, in timp ce pe Shazam Bulgaria a obtinut pozitia 3. Prima experienta in materie de muzica electronica a fost prin a face un remix la melodia “Lambada”, o melodie cunoscuta de toata lumea. Autodidact din fire, Melih a invatat singur tot ceea ce stie acum. Munca asidua dublata de talentul sau nativ si de inclinatiile speciale pe care le are, au facut din Melih un artist apreciat, invitat sa performeze pe marile scene ale lumii.

In 2016 a fost nominalizat in TOP 100 Worldwide DJS, organizat anual de DJ Mag, iar unul dintre visurile sale in ceea ce priveste cariera de DJ este acela de a participa la Ocean Beach Ibiza. Melih Aydoğan s-a nascut pe 8 August 1992, in Bandirma, Turcia. A absolvit Universitatea de Turism si Management Hotelier in Izmir, insa mereu a fost interesat de muzica si tot ceea ce tine de aceasta industrie. Melih Aydoğan a inceput sa fie atras de muzica electronica inca din copilarie. Desi nu a avut niciun instrument muzical, Melih intodeauna a incercat sa asculte in mod repetitiv muzica si a avut nevoie de un program bine stabilit pentru a se putea dezvolta in domeniul muzicii. Melih obisnuieste sa foloseasca influente de pian la majoritatea pieselor sale.

Asculta  Melih Aydoğan feat. Ria – Loved by U

„Loved By You” este o piesa care se aude in toata lumea si pentru care si-au manifestat deja interesul casele de discuri importante, iar remixul este cerut atat de public, cat si de profesionisti. Pentru a face un pas profesionist si pentru a obtine un rezultat de calitate, pot spune ca muzica mea este piatra de constructie. Cu toate acestea, trebuie sa fii hotarat si sa crezi. Cei care doresc cu adevarat sa-si consolideze propriul stil ar trebui sa-si descopere vocile lor unice (Kick, Bassline, Lead etc.) si sa le foloseasca in proiectele lor”, a declarat Melih, DJ si producator muzical in plina ascensiune in Turcia.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *