Meghan Trainor - I'm a Lady, single nou

Meghan Trainor – I’m a Lady

Meghan Trainor – I’m a Lady

Meghan Trainor a lansat mult asteptata piesa “I’m a Lady”. Melodia este produsa de The Monsters x the Strangers si va fi inclusa pe coloana sonora a urmatorului film “Smurfs: The Lost Village”. Meghan Trainor ne spune ca o lady in cel mai nou single, care se va regasi pe coloana sonora a filmului Smurfs – The Lost Village. I’m a Lady e o piesa pop catchy, numai buna de dansat, cu o intreaga orchestra de trompete si saxofoane pe spate. Meghan Trainor a devenit cunoscuta in urma cu trei ani de zile cand a lansat hitul “All About That Bass“, un single care a ajuns sa fie intre cele mai bine vandute din intreaga lume. De pe albumul “Title“ au mai fost extrase apoi “Lips Are Moving“ si “Dear Future Husband“, iar apoi a bifat o colaborare cu Charlie Puth pentru “Marvin Gaye“ si una cu John Legend pentru “Like I’m Gonna Lose You“. Anul trecut si-a lansat cel de-al doilea material de studio, “Thank You“, promovat prin intermediul unor single-uri ca “No, Me Too sau Better“.

meghan-trainor-im-a-lady

Meghan Elizabeth Trainor este o cântăreață, compozitoare și producătoare muzicală americană. Ea a început să cânte la vârsta de șase ani și să compună la vârsta de unsprezece ani. Mai târziu, ea a devenit membră a unei formații numite Island Fusion și o formație de muzică jazz la liceu. La vârsta de cincisprezece ani, Trainor a produs și lansat un album care îi poartă numele. De asemenea, ea a mers la Berklee College of Music și a câștigat o varietate de concursuri de scriere de cântece în Statele Unite. În 2011, ea a lansat două albume acustice, I’ll Sing with You și Only 17. Mai târziu, a semnat un contract de publicare a cântecelor sale cu Big Yellow Dog Music, unde a scris piese pentru Rascal Flatts, Sabrina Carpenter și alții.

Asculta   Meghan Trainor – I’m a Lady

Pentru aceasta piesa, Meghan Trainor multumeste producatorilor cu care a colaborat dar si mamei sale: “Iti multumesc, mama pentru ca m-ai ajutat sa scriu aceasta piesa putenica. Nu vrea sa recunoasca dar a fost langa mine si m-a ajutat sa o scriu”.

Meghan Elizabeth Trainor s-a născut pe data de 22 decembrie 1993, în Nantucket, Massachusetts. Părinții săi, Gary și Kellie Trainor, sunt proprietarii unui butic de bijuterii, Jewel of the Isle. Buticul lor se specializează în bijuterii încrustate cu diamante cu tematică Nantucket. În afară de business-ul lor, tatăl lui Trainor a învățat muzică timp de opt ani și fiind un muzician toată viața sa, cântă la orgă într-o biserică metodistă. Mama lui Trainor îi administrează pagina de Facebook. Ea are un frate mai mare, Ryan (născut în 1992), și un frate mai mic, Justin. pe Ryan îl consideră „geamănul” ei.

Prima sa performanță live a fost în 2004 la nunta mătușii și a unchiului său, Lisa și Burton Toney, unde a cântat cântecul „Heart and Soul” la pian. La vârsta de 12 ani, Trainor a început să interpreteze profesional. Ea a fost parte a formației Island Fusion, din care au făcut parte părinții săi, fratele mai mic, mătușa și unchiul său. Ei cântau muzică inspirată de muzica soca la baruri locale și găuri de udare din Nantucket. La vârsta de 13 ani, Trainor și-a scris primul său cântec, „Give Me a Chance”. În același an, părinții lui Trainor i-au cumpărat o aplicație software GarageBand, cu care a început să producă muzică.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *