Maxim - Adu-ti aminte, single nou

Maxim – Adu-ti aminte

loading...

Maxim – Adu-ti aminte

Băieții de la Maxim sunt gata să cucerească din nou inimile fetelor și nu numai, cu o piesă de suflet. ”Adu-ți aminte” se numește cel mai nou single al băieților și te va face să-ți fie dor de perioada în care erai lipsit de griji. Maxim revine cu o melodie sensibilă, al cărei mesaj va ajunge la inimile tuturor celor care o ascultă. ”Adu-ți aminte” este compusă de Adrian Sînă, la fel ca toate piesele băieților de la Maxim. ”Fac ce simt acum că anii trec/ Sunt copil și mulți nu mă înțeleg/ Nu mă judecați, n-o să mă schimb/ Adu-ți aminte cum era când nicio grijă nu aveai”. Acesta e mesajul băieților pentru toți cei care le ascultă piesa.

maxim-adu-ti-aminte-e1479205782894

Baietii au filmat un clip plin de culoare ale carui cadre surprind perfect spiritul lor tanar si nelinistit. In acelasi timp au trecut cu brio proba temperaturilor joase de la filmari, nu s-au lasat afectati de frig si au demonstrat ca amintirile lor le tin de cald si sunt catalizatori perfecti pentru voie buna si distractie. Bogdan, Alexander, Adi si Iulian au fost pusi pe glume si abia asteptau sa se joace cu spray-urile colorate si sa deseneze pe masina pusa la dispozitie, baietii au tranformat filmarile intr-o petrecere mare, unde alaturi de prieteni au dansat pana in zori.

Asculta  Maxim – Adu-ti aminte 

Acest single urmeaza popularei piesei “Te trag” lansata in vara acestui an, care a surprins in videoclip secvente din viata de turneu a trupei. Aceste turnee si concerte sunt amintirile preferate ale baietilor, unde pe langa intalnirea cu mii de fani au parte de faze amuzante, de care isi aduc aminte cu drag ulterior. “Adu-ti aminte”, produsa sub indrumarea lui Adi Sina in studioul Akcent Music, in colaborare cu casa de productii Roton Music, este o piesa emotionanta, un mesaj deosebit al trupei prin versurile careia indeamna fanii sa nu piarda amintirile care le-au atins sufletul.

Bogdan, Alexander, Iulian si Adi sunt adorati de fanii de pretutindeni iar asta ii motiveaza sa lanseze piese care devin foarte curand hit-uri si sunt cantate la unison de public la numeroasele concerte din tara. Despre piesa “Adu-ti aminte” membrii trupei spun ca este una emotionanta, Bogdan declara: “Piesa are un mesaj puternic, este o poveste de viata, care ne aminteste sa pretuim copilul din noi”.

Versurile melodiei “Adu-ti aminte”

Am crezut ca m-am vindecat
Dar cu iluzii mereu m-am imbatat
In inima, dar eu cautam ceva
Lasa sa-mi umplu golul cu dorinta mea

Un lac plin de venin
Paduri pline de spin
Doar umbre nu lumini, dar toate trec si vin

Fac ce simt acum ca anii trec
Sunt copil si multi nu ma inteleg
Nu ma judecati n-o sa ma schimb
Adu-ti aminte cum era cand nicio grija nu aveai

Am tot cazut dar m-am ridicat
Prieteni am dar multi m-au uitat
Mi-e dor de ce am fost si ce puteam sa fim
Dar toate astea o simtim doar cand iubim

Un lac plin de venin
Paduri pline de spin
Doar umbre nu lumini, dar toate trec si vin

Fac ce simt acum ca anii trec
Sunt copil si multi nu ma inteleg
Nu ma judecati n-o sa ma schimb
Adu-ti aminte cum era cand nicio grija nu aveai

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *