Martin Garrix & Third Party - Lions In The Wild, single nou

Martin Garrix & Third Party – Lions In The Wild

loading...

Martin Garrix & Third Party – Lions In The Wild

Martin Garrix a colaborat cu duo-ul britanic Third Party pentru noul single ”Lions In The Wild”. Melodia este acompaniată de un videoclip regizat de Giaro Giarratana și Damian Karsznia.După piesa ”Now That I’ve Found You”, DJ-ul olandez Martin Garrix continuă promovarea albumului de debut “+x“ cu piesa ”Lions In The Wild”. Noul single este acompaniat de un videoclip cinematic, în care personajul central este modelul Giaro Giarratana, tot el semnând și regia vizualului, alături de Damian Karsznia.

artworks-000151968546-91iu5w-t500x500

Linia vocală a piesei ”Lions In The Wild” este interpretată de artistul suedez John Martin. Single-ul este lansat prin intermediul casei de producție a lui Garrix, STMPD RCRDS. Martin Garrix, “tânărul savant” al muzicii electronice, pe numele lui real, Martjin Garritsen, a fost votat în 2015 de fanii din întreaga lume pe locul al III-lea în clasamentul DJ MAG TOP 100. La doar 19 ani, pasiunea pentru muzica i-a adus lui Martin Garrix o fabuloasă avere și numeroase premii internaționale. Cele mai importante distincții de până acum sunt din 2013 de la Dance Music Awards, unde a fost ales DJ–ul anului și în 2015 la MTV Europe Music Awards unde a luat premiul pentru cea mai bună muzică electronică.

Asculta  Martin Garrix & Third Party – Lions In The Wild

Artistul olandez l-a văzut pentru prima dată pe Tiesto în 2004, când avea 8 ani, la Jocurile Olimpice de la Atena, moment în care și-a propus să-i calce pe urme. Visul lui s-a împlinit 11 ani mai târziu când Martin a produs prima melodie cu legendarul DJ, “The Only Way Is Up”. Martin Garrix va concerta pentru prima oară în România în cadrul Untold Festival 2016. Acesta va urca pe scenă alături de Armin Van Buuren, Afrojack, Hardwell și de cel care l-a inspirat să devină DJ, legendarul Tiesto.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *