Mark Stam - Doar Noi, single nou

Mark Stam – Doar Noi

loading...

Mark Stam – Doar Noi

Mark Stam lanseaza piesa „Doar Noi”, pe care o considera o forma de terapie personala. Artistul, originar din Republica Moldova, spune ca a lucrat la aceasta melodie mult timp, finalizand trei variante pe durata verii trecute. Piesa este inspirata din viata lui si spera ca va fi alinare pentru cei care o vor asculta, la fel de mult pe cat l-a ajutat pe el crearea acesteia. Mark Stam este un cantaret si compozitor originar din Republica Moldova, care s-a lansat in martie 2017. Acest proiect a fost conceput de catre label-ul SpoialaBrothers si tanarul Marius Stamatin (aka. Mark Stam). Mark spune ca isi dorea sa devina artist inca din copilarie si ca este un autodidact. Astfel, el a invatat canto si chitara singur, urmarind canalul YouTube. In 2013 a participat la show-ul „Moldova are Talent” si dupa aparitia sa pe YouTube a fost contactat de SpoialaBrothers cu propunerea de a incepe un proiect muzical. Luna martie 2017 a marcat lansarea primului single, „A murit iubirea”, urmat de piesa in limba engleza ”Days are coming”, in luna iulie a aceluiasi an. Cele trei piese lansate pana acum se incadreaza in stilul pop, insa cantaretul declara ca el se regaseste si in R&B, Soul si Folk.

„Totul a inceput in mijlocul lui iunie, de la un zambet care treptat a evoluat intr-o simpatie puternica. Cu parere de rau, piesele „puzzle-lui” meu nu se potriveau cu ale Ei, pentru ca ale mele erau incarcate cu emotii, iar ale ei – goale. Atunci, am decis ca cel mai bine e sa scot „virusul” asta din mine, mai ales pentru ca stiam ca daca nu-l voi confrunta, compresa si extermina, imi va da peste cap multe zile din viata. La momentul acela aveam o linie melodica, alcatuita de mine cu vreo doua saptamani in urma, care s-a lipit perfect cu emotiile proaspete. Eu numesc asta terapie, momentul cand, prin cea mai pasnica metoda, convertesti durerea din tine in unitati muzicale”. „Impreuna cu Irina Kupko, am reusit sa dam acestor emotii o descriere cat mai pura si o afirmare cat mai puternica prin metafore si comparatii. Prin versuri, acele emotii au capatat culoare si gust; un ocean in care poate plonja oricine si sper sa se regaseasca majoritatea. Ma simteam ca un croitor ce coase un costum fara marime, in speranta ca multi s-ar putea simti confortabil imbracandu-l”, spune Mark

Asculta  Mark Stam – Doar Noi

Desi creat pe o idee ce pare foarte simpla, videoclipul piesei a luat o forma complexa, astfel ca drumul pana la conceptul si ideea de imagine video nu a fost deloc unul usor si scurt, dupa cum declara regizorul Arcadie Spoiala (Spoiala Brothers). „A durat mult timp pana am ajuns la produsul final. Ideile asupra imaginii au inceput sa apara inca de prima data cand Mark ne-a dat sa ascultam demo-ul cantecului. Conceptul se dezvolta odata cu piesa, toata echipa contribuind cu multe idei. Pana la decizia finala se tot elimina cate o idee pe zi, iar pana la urma am ramas la stilul minimalist, in asa fel incat toata atentia sa fie concentrata asupra artistului si emotiilor pe care le transmite piesa. La baza acestei imagini, cea mai importanta a fost starea lui interioara, care trebuia bine reflectata prin miscare si expresia fetei, de aceea s-a optat pentru simplititate si gust estetic”, incheie regizorul piesei.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *