Marius Marin - Pentru ea, single nou

Marius Marin – Pentru ea

Marius Marin – Pentru ea

Gerard Butler de România, de la “Vocea României”, pe numele lui Marius Marin, lansează single-ul “Pentru Ea”, însoţit de un videoclip în care fiica artistului, Evelina, în vârstă de 6 ani, joacă rolul principal.  Acum, solistul e pregătit pentru o nouă etapă din viaţa lui. A înregistrat piesa „Pentru ea”, pe care a dedicat-o fiicei sale. Radio Click Romania  nu poate sa nu ofere ascultatorilor  si vizitatorilor paginei oficiale, acest nou single.

filmari_pentru_videoclip_0

Marius Marin a devenit cunoscut publicului odată cu participarea la concursul „Vocea Romaniei”, de la Pro TV, unde a ajuns până în finală. Loredana Groza a fost cea care l-a numit „Gerard Butler de România”, iar de atunci toată lumea îl asociază cu celebrul actor de la Hollywood. În 2014, a colaborat cu Cristina Spătar la piesa „Povestea noastră”, al cărei videoclip a fost filmat în Malta.

Asculta  Marius Marin – Pentru ea

„Evelina este cea mai de preţ persoană din viaţa mea. «Pentru Ea» aş face orice şi aşa cum spun şi versurile, o ador şi abia aştept să ajung acasă, la ea, după fiecare cântare. M-am bucurat tare mult când echipa UnderClover Studio (Lorean Georgian, Dan Grădinaru) mi-a propus această piesă. Mi se potriveşte mănuşa. De altfel, cred că toţi părinţii rezonează cu mesajul. Sper ca peste ani, cand Evelina o va asculta, să-și reamintească cât de mult o iubesc!”, a declarat Marius Marin.

Tătic şi el, Andrei Stafi, regizorul videoclipului, a reuşit să redea emoţiile şi trăirile profunde ale protagoniştilor şi să surprindă acele momente unice dintre tată şi fiică, evidenţiate în dialogul dintre cei doi. „Este imposibil să nu ai emoţii când filmezi alături de copilul tău şi mai ales când realizezi cât de mult a crescut. Numai un părinte poate înţelege aceste sentimente. Am încercat ca totul să fie perfect, de la ţinuta vestimentară, Men’s Cave, până la cina pregătită pentru Evelina.”, a completat Marius Marin.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *