Mario Joy - Smoke my life, single nou

Mario Joy – Smoke my life

loading...

Mario Joy – Smoke my life

După ce și-a lansat primul album din carieră, „This Is Me”, Mario Joy se ține de promisiune și lansează primul single extras de pe album. Piesa „Smoke My Life” e produsă în totalitate de artist, iar versurile au mesaj inspirat din realitatea cotidiană. Melodia e despre lupta pe care tinerii o duc pentru a-și îndeplini visurile și despre momentele în care simți că nu mai poți, dar continui să speri. Melodia are un sound fresh și e doar prima din seria pe care Mario Joy promite să o lanseze. Originar din Hunedoara, Mario Joy a devenit celebru în toată lumea cu hitul „California”,  iar anul trecut „California” a fost pe locul 3 în topul celor mai difuzate melodii din România.

maxresdefault

Dupa ce a cucerit peste 20 de tari cu hitul “California”, Mario Joy a hotarat sa isi lanseze primul album intitulat “This is me”. Piesele vor fi lansate incepand cu fiecare zi de marti intre 4 aprilie si 9 mai, exceptie facand saptamana mare a Pastelului. In rest Mario Joy nu se plange, a depasit un milion de fani pe Shazam, peste 60 milioane pe youtube, locul 1 in peste 20 de tari, iar in curand pleaca in turneu in Rusia. Pana la data lansarii putem asculta una dintre piesele de pe album ce a reusit sa stranga peste 1 milion de vizualizari pana in prezent.

Asculta   Mario Joy – Smoke my life

In materie de colaborari îl găsim şi pe ultimul single al Otiliei “Aventura”, unde a participat ca şi compozitor, dar îi putem regăsi şi vocea în cadrul piesei. Face parte din echipa “Jhaps Records” din vara anului 2015 ca şi compozitor şi solist, motiv pentru care îl vom găsi în multe din producţiile casei de discuri, cea mai recentă fiind cea a Otiliei cu “Iubire adevarată”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *