Mario Joy - Playin, single nou

Mario Joy – Playin

loading...

Mario Joy – Playin

Mario Joy lanseaza o noua piesa însotita de videoclip, „Playin'”.  ”Playin’” este o piesa în limba engleza, care vorbeste despre inegalitatea într-un cuplu. Muzica si textul îi apartin lui Mario Joy, iar videoclipul este o regizat de Richard Stan si se bazeaza pe trairi in pasi de dans contemporan. ”Playin’” apare dupa exact doi ani de la piesa ”California”, care s-a bucurat de success international aducandu-i artistului locul 1 in topurile radiourilor din peste 20 de tări precum Rusia, Turcia, Bulgaria si multe altele din Europa de Sud-Est, locul 3 în topul audientelor radio si TV din România, zeci de milioane de vizualizări pe Youtube si un important contract cu Ultra Records/Sony Music.

Pentru scenariu, regizorul Richard Stan a ales să lucreze cu profesioniști din lumea teatrului și a dansului: Lari Giorgescu este actor al Teatrului Național ”I.L. Caragiale” București, cu roluri în spectacole regizate de Dan Puric, Ion Caramitru, Gigi Căciuleanu și mulți alții. A absolvit Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „I.L. Caragiale“ București, Facultatea de Teatru, secția Actorie. Laura Andrei a studiat dansul clasic și dansul contemporan la Liceul de coregrafie ”Floria Capsali”. După terminarea studiilor, s-a orientat spre dansul contemporan, urmând cursurile la Acadamia de dans ”Codarts” din Rotterdam, Olanda. După revenirea în țară, a colaborat cu Teatrul Național de Operetă şi Musical „Ion Dacian”, precum și cu mulți coregrafi renumiți, atât de la noi, cât și din străinătate.

Asculta  Mario Joy – Playin

”Cred că se vor regăsi foarte mulți oameni în mesajul piesei! Sunt încântat de colaborarea cu Laura și Lari – doi artiști extrem de talentați în sfera actoriei și a dansului. Sper ca proiectul meu să transmită, iar lumea să simtă exact ceea ce simt și eu. ” a spus Mario Joy.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *