Mario Joy - Gold Digger, single nou

Mario Joy – Gold Digger

loading...

Mario Joy – Gold Digger

Mario Joy lanseaza piesa  Gold Digger.  Artistul care a revolutionat industria muzicala in acest an cu hitul „California”, reusind preformanta de a fi numarul 1 in topurile muzicale din Romania, Bulgaria, Turcia, Rusia, Ucraina si multe altele din Europa de Sud-Est, in acelasi timp devenind primul artist roman ce va avea o piesa soundtrack in filmul „Fast & Furious 8”, vine in atentia publicului cu un nou single intitulat sugestiv „Gold Digger”.

Mario-Joy

Piesa „Gold Digger” vine cu un mesaj social puternic, povestea de dragoste a unui cuplu aparent fericit in care „ea” pe parcursul relatiei intra intr-un anturaj cu o clasa sociala diferita, ulterior schimbadu-si standardele, finalul fiind unul nefericit. Pentru a fi inteles mesajul cat mai bine de catre ascultatori, piesa este lansata in mod special cu un lyric video.

Asculta   Mario Joy – Gold Digger 

Cu piesa California a devenit primul artist inclus pe coloana sonora a filmului Fast & Furious 8. Single-ul a aparut in luna martie a acestui an si a avut o ascensiune rapid in topurile de la noi, ajugand pana aproape de varful clasamentului difuzarilor. Pe zi ce trece Mario Joy aduna din ce in ce mai multi fani, doar pe Shazam si Facebook impreuna are aproape 1 milion de followers, in acelasi timp merita reamintita performanta de a semna cu cea mai mare casa de discuri din lume, Ultra Records, divizia dance Sony Music.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *