Mario Joy - Bad Habit, single nou

Mario Joy – Bad Habit

loading...

Mario Joy – Bad Habit

Mario Joy lansează  cel mai nou single intitulat “Bad Habit (Badonkadonk)” ce vine la pachet cu un video foarte dinamic pe măsura energiei piesei. Artistul a anunţat ca îl va lansa în ziua în care va depaşi 1 milion de followers pe Shazam şi s-a ţinut de cuvant. Piesa e una plină de energie și n-are cum să nu te facă să dansezi atunci când o auzi. Nici clipul nu se lasă mai prejos și, vă avertizăm că e cam hot. Melodia are acel sound special cu care ne-a obișnuit Mario Joy și e pariul lui pentru acest început de an. În 2016, ”California” a rupt topurile din România și nu numai. A fost number one pe radio în țări precum Rusia, Turcia, Bulgaria.

img

Piesa “California” i-a adus în anul 2016 locul 3 în topul audienţelor radio/tv din România, locul 1 la radiouri din peste 20 de ţări precum Rusia, Turcia, Bulgaria şi multe altele din Europa de Sud-Est, zeci de milioane de vizualizări pe Youtube, un contract cu Ultra Records/ Sony Music şi lista continuă. In luna aprilie Mario Joy îşi va lansa primul album intitulat “This is me”, piesa “Bad habit” fiind un extras pe single al acestuia. În luna aprilie, Mario Joy lansează albumul ”This Is Me”, iar ”Bad Habit (Badonkadonk)” va fi una dintre piesele de pe album. Dă un play și spune-ne dacă te face să dansezi.

Asculta    Mario Joy – Bad Habit

Mario Joy ne-a declarat ca “Bad habit este o piesă plină de energie care cu siguranţă te face sa dai din cap. Are un vibe pozitiv, te îndeamnă la dans, iar videoclipul consider că se potriveşte foarte bine cu atmosfera piesei. Just play it!!! “

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *