Mario Fresh – Cum imi place

loading...

Mario Fresh – Cum imi place

Mario Fresh lanseaza piesa “Cum imi place“.  Dacă în urmă cu aproximativ şase luni lansa single-ul „Iartă-mă“, care are peste 4,5 milioane de vizualizări pe YouTube, Mario Fresh simte din nou fiorii dragostei şi lansează piesa „Cum îmi place“. Cu un traseu muzical care a început la 5 ani, Mario Fresh, tânărul cântăreț în vârstă de doar 17 ani este unul dintre artiștii principali de la Golden Boy Society, care se dezvoltă profesional sub atentă îndrumare a lui Alex Velea.

Mario-Fresh-Cum-imi-place-696x391

O coproducţie Cat Music şi Golden Boy Society, melodia este compusă de Alex Velea, Mario Fresh şi Rashid. “Mario e mereu pus pe treabă, ar stă toată ziua la studio. E la vârstă în care asimilează și evoluează, e de neoprit. Am încredere în talentul lui și știu că va ajunge mare”, declară Alex Velea în puțin timp.

Asculta   Mario Fresh – Cum imi place 

Mario Fresh are deja în portofoliu premii muzicale, dar și single-uri cu milioane de vizualizări pe YouTube, de la piesa cu care a debutat, “N-ai scoala… e nasol”, până la single-urile „Am rămas cu gândul”, „Fata de la metrou” sau piesa în colaborare cu Lino.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *