Maria Nicole - Above the Stars, single nou

Maria Nicole – Above the Stars

loading...

Maria Nicole – Above the Stars

Maria Nicole este o artistă care, la o vârstă atât de fragedă, a reuşit să ne cucerească cu vocea şi piesele ei. Copila se ocupă cu seriozitate şi de activităţile specifice vârstei ei, dar şi de cariera sa. In vârstă de doar 5 ani, Maria a lansat un nou single „Above the stars”, o piesă despre optimism şi despre spiritul liber. Tânăra artistă „zboară deasupra stelelor” şi îşi trăieşte visul indiferent de ceea ce spun ceilalţi. Ea poate realiza tot ce îşi propune şi se bucură de ceea ce îi oferă viaţa. Mesajul piesei este unul motivaţional, ea încurajându-ne să ne trăim viaţa frumos pentru că soarele străluceşte în fiecare dimineaţă pentru cei care visează la o cale mai bună. 

Maria-Nicole-Above-the-stars

Copila, în vârstă de doar 5 ani, a lansat un nou single „Above the stars”, o piesă despre optimism și despre spiritul liber. Tânăra artistă „zboară deasupra stelelor” și își trăiește visul indiferent de ceea ce spun ceilalți, ea poate realiza tot ce își propune și se bucură de ceea ce îi oferă viața. Mesajul piesei este unul motivațional, ea încurajându-ne să ne trăim viața frumos pentru că soarele strălucește în fiecare dimineață pentru cei care visează la o cale mai bună. La vârsta ei fragedă, Maria ne o oferă o adevărată lecţie de viaţă şi ne învaţă că trebuie să privim viaţă cu mult optimism.

Asculta    Maria Nicole – Above the Stars

Maria Nicole a debutat cu single-ul „Feeling Ok”, care înregistrează nu mai puţin de 1,5 milioane de vizualizări. Apoi, în luna martie, artista a lansat „Mama”, o piesă emoţionantă care transmite un mesaj din partea copiilor către părinţii care sunt plecaţi.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *