Maria Craciun - O lume a mea, single nou

Maria Craciun – O lume a mea

loading...

Maria Craciun – O lume a mea

Energie, inocenta, frumusete, naturalete, pe o parte, mult talent si performante inegalabile pe de alta parte … poate aceste atribute nu sunt indejuns pentru a o caracteriza pe Maria Craciun. Maria Crăciun lansează un nou single, plin de veselie, culoare și multe emoții, ”O Lume a Mea”. Pentru Maria Crăciun, dragostea pentru muzică este mai puternica decat orice obstacol. Frumoasa Maria, a cărei voce este comparată de specialişti cu cea a celebrei Edith Piaf, şi-a revendicat locul pe scenele lumii încă de la vârsta de patru ani, când mama sa a început să recunoască talentul fiicei sale. Fără să aibă nici un fel de pregătire de specialitate, nici o oră de canto, la vârsta de 5 ani, micuţa a obţinut premiul III la festivalul ”Cerbul de Aur” pentru copii, cu melodia ”Zâmbiţi, vă rog”.

Maria-Craciun-3000x3000-563x353

Maria a întâlnit-o şi pe Mirabela Dauer, artista ale cărei melodii le cânta zi de zi. Viaţa nu a fost prea blândă cu ea şi Maria de mică a ştiut că, deşi muzica este o pasiune, pentru a deveni o carieră trebuie să muncească enorm, şi exact asta face de atâţia ani. Mama este singurul susţinător al familiei, dar salariul de asistent maternal nu este prea mare, iar pregătirea Mariei, transportul către diverse festivaluri sau studiouri de televiziune se dovedesc adesea mult prea costisitoare. Emisiunea concurs ”Ti lascio una canzone” difuzata pe Rai UNo Italia i-a adus un succes deosebit , si Premiul Juriului . In competitia Tarilor Ruse , care a avut loc in Belarus,Maria a castigat , aducand tarii noastre un Trofeu bine meritat. In urma succesului de la Rai Uno a fost invitata sa cante la Vatican alaturi de mari artisti precum Renato 0 , Ipooh, Albano, in fata Papei Ioan Paul.

Asculta   Maria Craciun – O lume a mea

Eu sunt Maria și cu siguranță ai mai auzit de mine. Poate îți mai amintești de fetița aia mititică, care a i-a cântat Papei, alături de Albano?? Sau poate de fetița care a devenit una dintre cele mai bune prietene ale Mirabelei Dauer? Asta după ce s-a lăudat că-i știe toate piesele? Da, da! Eu sunt Maria Crăciun, iar de astăzi declar oficial că lumea mea este nu numai a mea, dar și a voastră! ”O Lume a Mea” este cel de-al doilea single al meu și cel mai frumos cadou pentru cei 17 ani pe care-i voi împlini sâmbătă, 12 februarie! Sunt fericită! Iar pentru asta mulțumesc și echipei UNDERClover Production, care m-a ajutat să exprim prin textul melodiei toate așteptările, trăirile mele de copil încă, pe o linie melodică atât de frumoasă. Am multe emoții! Sper să vă placă!

În cei 7 ani de existență, Red Clover Media a reprezentat cu succes cele mai cunoscute piese ale unora dintre cei mai apreciați artiști români. Sute de piese aflate atât în top-urile naționale, cât și internationale au poziționat Red Clover Media printre cei mai importanti jucători din industria muzicală românească. F.Charm, Miss Mary, Xonia, Delia, Sonny Flame, Alessia, Alexinno & Starchild, George Hora, Kamelia, Nane, Zhao, Maximilian, Lora sau Alex Mica sunt doar câțiva dintre artiștii cu care Red Clover Media a colaborat de-a lungul timpului.

Versuri – O lume a mea

In lumea mea mai cred in povesti
E clipa in care incepi sа iubesti
Vreau sa mai cred in vise, e tot ce mi-am dorit
Doar pentru mine astazi soarele a rasarit

Inima-mi spune.. anii tai sunt ca o floare
Sa-i pastrezi senini, luminati de soare
Si m-as bucura sa pot sa visez intr-o lume a mea
Sa pot canta, e toata fericirea mea

Si m-as bucura sa pot sa visez intr-o lume a mea
Sa pot canta, aici e fericirea mea
Din ochii mei tristetea am sa alung
E drumul greu dar tot am sa ajung

Vreau sa merg inainte, nu ma uit inapoi
Pe scena vietii mele astazi ccant doar pentru voi
Inima-mi spune.. anii tai sunt ca o floare
Sa-i pastrezi senini, luminati de soare

Si m-as bucura sa pot sa visez intr-o lume a mea
Sa pot canta, aici e fericirea mea…
Si m-as bucura sa pot sa visez intr-o lume a mea
Sa pot canta, aici e fericirea mea…

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *