Maria Andria – Love in Dubai

Maria Andria – Love in Dubai

Maria Andria, o tânără artistă originară din Grecia, lansează prima ei melodie din carieră, „Love in Dubai“.  Piesa este insoţită şi de un videoclip filmat în Cipru şi regizat de Evgenios Zosimov, cel care a colaborat la mai multe proiecte cu Helena Paparizou. Radio Click Romanai nu poate sa nu ofere ascultatorilor acest nou single. Asadar, ii uram bun venit in industria muzicala frumoasei Maria Andria.

nbsp-Maria-Andria-a-lansat-single-ul-si-videoclipul-quot-Love-in-Dubai-quot

“Îmi doream de multă vreme un cântec despre dragoste, soare și Dubai. Eu și echipa mea sperăm să se numere printre hiturile din această vară. Deja am început promovarea piesei în cluburile din Grecia și Cipru. Eu gândesc foarte pozitiv și sunt absolut convinsă că se va auzi pe radiourile din toata Europa”, a declarat Maria Andria.

Asculta   Maria Andria – Love in Dubai

“Mă bucur nespus că pot lansa această piesă și în România, prin intermediul Cat Music. România este pentru mine o țară plină de producători și artiști talentați și am auzit foarte multe piese, de-a lungul timpului, pe radiourile și în cluburile din Grecia și Cipru”, a explicat artista.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *