Maria Ale - Dunga, single nou

Maria Ale – Dunga

loading...

Maria Ale – Dunga

Maria Ale isi urmeaza visul din copilarie si lanseaza prima piesa din cariera, “Dunga”, compusa de catre Ovi Jacobsen. Tanara artista dovedeste ca prin determinare, munca si dedicare iti poti indeplini dorintele. Cu un vibe fresh, beat-uri dancehall si elementele subtile orientale, single-ul “Dunga” te duce intr-un decor de vara, insorit, indiferent de anotimpul in care o asculti. Piesa este compusa de catre Ovi Jacobsen si Silje Golden Haavet si produsa in studioul Kemper Music. Maria Ale, cum este cunoscută în lumea mondenă, a devenit cu adevărat cunoscută după o relaţie cu ”Săgeată”, fotbalistul Marius Niculae, mai în vârstă cu 15 ani decât noua sa cucerire.

maria-ale-dunga-720x415

Tânăra este o obişnuită a vieţii de noapte din Capitală şi a cluburilor de lux şi a făcut furori cu formele sale generoase. Tatăl Mariei este asociatul lui Dorin Cocoş, Iulian Tudor, astfel că fata ştie de mică ce înseamnă afacerile şi încearcă să-şi croiasca acum singură calea prin showbiz. Melodia lansată de CAT Music, compusă de Ovi care a cântat la Eurovision cu Paula Seling, a fost însă un cadou pentru Maria Ale, care dovedeşte astfel că are şi potenţial muzical.

Asculta   Maria Ale – Dunga

“De mic copil, iubeam sa cant. Cantam in dus, cantam la scoala, cantam inainte sa adorm, cantam mereu. ”Dunga” este pentru mine un cadou si o stare de fericire, pe care vreau sa o transmit mai departe. Sper sa va placa si voua asa cum imi place mie si sa va faca sa dansati si sa visati. Asa cum o fac si eu!”, declara Maria Ale.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *