Manuel Riva feat. Misha Miller - Sacred Touch, single nou

Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch

loading...

Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch

Dj-ul roman care are in palmares piese incluse in seturile artistilor de renume precum Tiesto, Sam Feldt, Oliver Heldens, Ummet Ozcan, sau Cosmic Gate, lanseaza noul sau single, “Sacred Touch“. Piesa, o colaborare cu Misha Miller, face parte din urmatorul album al artistului, material ce va fi lansat in toamna acestui an. Videoclipul realizat de Alex Volintiru, continua povestea inceputa anterior, in care acelasi personaj, frumoasa Silvana Ciucalau, scrie noul capitol in Paris, dupa anterioarele Venetia si Londra. Sacred Touch nu vine doar in varianta Radio Edit, ci alaturi de 6 remixuri: Hyptonix, Dave Andres, Dani Zavera, Alex Vives & Ivan Deyanov, MoonSound si Paul Damixie.

Pc7e6bcd6-7855-4d65-8065-c75e9fcd5ec9

Manuel Riva se numara printre cei mai de success DJ si producatori de muzica electronica din Romania. In ultimii doi ani a lansat 12 single-uri si 13 remixuri (pentru artisti precum Jack Perry, Salt Ashes, Burak Yeter, Sebastien), care s-au bucurat de recunoastere nationala si internationala. Piesele “Mhm, Mhm” si “Hey Now” l-au clasat pe artist in topuri de renume. Single-ul “Mhm, Mhm” a reusit sa traverseze pina si oceanul, regasindu-se in Billboard Club Charts la sfarsitul lui 2016, perioada in care a fost inclus si in playlist-ul official MTV UK.

Asculta   Manuel Riva feat. Misha Miller – Sacred Touch

“Pe Misha Miller am cunoscut-o in tabara de creatie TIMC, iar in momentul in care am inceput sa lucram impreuna, am inteles imediat ca ea este cea mai potrivita pentru “Sacred Touch“. O voce fenomenala cu care este o adevarata placere sa lucrezi”, spune Manuel Riva.

“Sa lucrez cu Manuel Riva a fost o experienta incredibila, este un profesionist si o persoana extraordinara. Piesa mi-a placut de la primele beat-uri, iar cand am auzit linia melodica am simtit-o intr-un mod special, o proiectie a trairilor mele in acel moment, creionate in sunet si versuri”, spune Misha Miller.

“Mhm, Mhm” si “Hey Now” a fost #1 in iTunes si Shazam in tari precum Romania, Bulgaria, Cipru, Moldova, Lituania, Armenia si Gracia, iar ca urmare a succesului international, artistul a fost nominalizat la premiile MTV EMA, la categoria “Best Romanian Act”.

Loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *